Експерти твърдят, че от всички тактики за постигане на оргазъм

...
Експерти твърдят, че от всички тактики за постигане на оргазъм
Коментари Харесай

5 лесни начина да стигнете до „О, да!” в леглото

Експерти настояват, че от всички тактики за реализиране на оргазъм следните са най-пренебрегвани от дамите.

А има за какво да си ги напомнят:

Направете го преди изгрев

Повечето от нас се отдават на любовни милувки преди да заспят. Но това не е най-хубавото време за секс съгласно доктор Лори Минц, създател на „ Наръчник на изтощената жена за буен секс”. Тогава и двамата са освен сънливи, само че и пост-работните грижи карат тялото да отделя хормона кортизол – палач на половото предпочитание.

Сутрин равнищата на тестостерон, при мъже и дами, са по-високи (това изяснява утринната му ерекция). Така че, просто навийте алармата си за по-рано и му устройте секси пробуждане.

Третирайте го като полов обект

Жените похабяват прекалено много сила в това да се тревожат по какъв начин се усеща половинката им и по какъв начин да го възбудят в допълнение, твърди доктор Джоел Блок, съавтор на „ Сексът е на първо място”. За да се насладите на секса пълноценно бъдете егоисти.

Отнасяйте се към колегата си като към полов обект. Ако възприемете ролята на воайор и се фокусирате върху личните си предпочитание, ще сте по-малко склонни да се безпокоите за неговите настройки и по-нетърпеливи да се отдадете на всичко, което хрумва на „ мръсното” ви подсъзнание.

Дишайте надълбоко

Гълтате ли си корема, когато сте от горната страна? Лоша концепция. Затруднявате дълбокото дишане, което от своя страна е основен фактор за постигането на оргазъм. Твърдението е на сексолога Еми Левин, която предлага тантрическите трикове закъснение на дишането и вдишване на бездънен въздух. Допълнителният О2 ще направи оргазма ви по-интензивен като усили притока на кръв в слабините ви.

Гледайте го в очите

По време на любовния акт вие се вглеждате във всичко с изключение на в очите му. Продължителният му взор ви кара да се чувствате уязвима, твърди доктор Блок. Погледът обаче е един от най-хубавите способи да постигнете добър контакт в моменти на фамилиарност. Освен това по този метод увеличавате желанието му, тъй като сътрудникът ви вижда желанието си отразено в очите ви. Погледнете го дълготрайно и му се усмихнете съблазняващо. Ефектът си заслужава усилието.

Бъдете шумна

Пъшкането, тежкото дишане и стенанията усилват възбудата като подтикват нервната ви система, уверена е доктор Минц. Освен това, в случай че не изплюете камъчето, затруднявате колегата си в устрема му да ви достави наслаждение. Насоки като „ По-бавно, по този начин е страхотно” са пътят ви към оргазма.

Източник: wenera.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР