Експерти сушат самоделно направен от картонени листове бележник, намерен край

...
Експерти сушат самоделно направен от картонени листове бележник, намерен край
Коментари Харесай

Разгадават тайния тефтер, открит до трупа на шефа на КАТ

Експерти сушат самоделно изработен от картонени листове бележник, открит край пачките с банкноти и кобура с револвер, за които се допуска, че са изхвърлени от открития мъртъв сред селата Бузовград и Горно Черковище шеф на КАТ-Казанлък Тодор Николов, заяви наблюдаващата досъдебното произвеждане прокурор Таня Димитрова.

По думите й страниците били много повредени от престоя в утайника, занапред експертите щели да кажат дали са годни за спомагателна информация, написа Монитор.

При първия оглед в персоналния автомобил „ Мерцедес “ на Николов и в дома му не са били открити два от трите му мобилни телефона, за които се знаело, че употребява в всекидневието си.

Това наложило още един оглед в събота, при който се проверявали няколкото вили и пчелин по пътя, който катаджията е минал преди да постави завършек на живота си с изстрел в дясното слепоочие със служебния си „ Макаров “.

Трупът беше открит при обход на полицейски патрул наоколо до язовир Копринка към 13,30 часа в петък. Аутопсията открила, че гибелта на 44-годишния мъж е настъпила малко преди среднощ в сряда, когато към този момент е бил разгласен за общодържавно търсене по молба на сестра му Мирослава.

По думите й за последно с Тодор по телефона разговарял брачният партньор й, на който направило усещане, че катаджията е не запомнил ключовете си на входната врата на къщата в Бузовград, където живеели дружно. Николов помолил да ги приберат и затворил тъй като имал… работа.

Жителите на Бузовград са сюрпризирани от това. По думите им мъжът бил извънредно прецизен и нямало по какъв начин да остави общият дом отворен. Повод за разнообразни догадки е и неналичието на двата мобилни телефона, от които се допуска, че може да бъде извадена скъпа информация за контактите на служителя на реда.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР