Експерти смятат, че изчезналият самолет MH370 е бил вкаран в

...
Експерти смятат, че изчезналият самолет MH370 е бил вкаран в
Коментари Харесай

Обреченият самолет MH370 „влетял в черна дупка от опитен пилот“, твърди експерт

Експерти считат, че изчезналият аероплан MH370 е бил вкаран в „ черна дупка “ от умел водач, който е знаел по какъв начин да го направи „ незабележим “.

Жан Люк Маршан, някогашен началник на контрола на въздушното придвижване, и пенсионираният водач Патрик Блели прекараха четири години в опити да разгадаят мистерията на полета на Malaysian Airlines. Самолетът изчезна, до момента в който летеше от Куала Лумпур до Пекин с 239 пасажери и екипаж на борда преди 10 години.

С помощта на симулатор на Boeing 777 двойката проучва и се опита да пресъздаде последната известна скица на полета на самолета и държанието на всеки, който е бил на контролите. Те считат, че регионът, в който е липсващ от радара над протока Малака, дава визия какво в действителност се е случило.

В нов документален филм на BBC One, наименуван „ Why Planes Vanish: The Hunt for MH370 “, който се излъчва довечера, сподели Жан Люк, откакто самолетът изчезна от радара: „ Сега самолетът е незабележим и към този момент не може да бъде проследен. Умен е, тъй като...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР