Експерти са направили оглед на резервоари, мрежи и съоръжения във

...
Експерти са направили оглед на резервоари, мрежи и съоръжения във
Коментари Харесай

Експерти направиха оглед на съоръжения във връзка с инфраструктурен проект на ВиК-Сливен

Експерти са създали оглед на резервоари, мрежи и уреди по отношение на инфраструктурен план на ВиК-Сливен. Това оповестиха от водното сдружение.

Проектът е на стойност 86 млн. лв. и планува възстановяване на ВиК-инфраструктурата в Сливенската и Новозагорската община.
Регионалното прединвестиционно изследване е обвързвано с Директива 9883 за качеството на питейните води и Директива 91 271 - за отпадъчните води.

В Сливен се планува създаване на нови и реорганизация на остарели довеждащи водопроводи за вътрешната водопроводна мрежа. Ще бъдат сменени 26 км от водопроводната мрежа на Сливен и 17,5 км в Нова Загора.

Предвижда се създаване на 35 км канализационна мрежа за кв. "Речица " в Сливен, канализационна помпена станция и тласкател за отклоняване на отпадъчните води до пречиствателната станция за отпадъчни води на Сливен. Ще бъде построена 16 км канализационна мрежа в кв. "Даме Груев " в Сливен и в Нова Загора.

Предстои реорганизация на пречиствателната станция за отпадъчни води на Сливен и цялостна реорганизация на пречиствателната станция за отпадъчни води в Нова Загора.

Идейните планове ще бъдат подготвени до месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР