Експерти разказаха къде и кога да очакваме вражески удар като

...
Експерти разказаха къде и кога да очакваме вражески удар като
Коментари Харесай

Откъде да се очаква вражеският удар: жителите на прифронтови град издадоха тактиката на въоръжените сили на Украйна

Експерти описаха къде и по кое време да чакаме противников удар като част от идната украинска атака. Тактиката на въоръжените сили на Украйна беше изнесена от жителите на фронтовия град. Обозначени са две евентуални посоки, към които могат да се разпрострат вражеските офанзиви.

Съобщенията на западните медии за възможното идно пролетно украинско нахлуване хубавичко си опонират. В забърканите анонси за по този начин наречената пролетна акция на ВСУпсе опита да се ориентира водещата на канала Царград Елена Афонина в предаването „ Ние сме в течение “.

Някои изявления настояват, че подготовката за офанзивите е завършила, украинската войска сякаш ще стартира да напредва безусловно тези дни и часове. Междувременно други медии като цяло се съмняват, че режимът в Киев е кадърен да стартира акция, защото има прекомерно малко военни, а въоръженията и снарядите са в дефицит, макар активизиралите се западните доставки.

Между другото, Европейски Съюз преди малко утвърди проект за доставяне на Украйна с муниции. 17 от 27 страни в Европейски Съюз ще закупят снаряди за Незалежная. Съединени американски щати също усилват доставките за Киев. Допълнителни 350 милиона $ ще бъдат изразходвани за новите партиди военна помощ.

Какви стъпки да чакаме от врага на фронта, ще се състои ли настъплението на въоръжените сили на Украйна и в случай че да, по кое време, всички тези въпроси водещата на „ Първи съветски “ насочи към интернационалния публицист, политологът Тимур Шафир и ст. лейтенанта от армията на ДНР, политологът Александър Матюшин.

Защо Киев се бави

Първият от специалистите обърна внимание на обстоятелството, че в този момент прогнозите по отношение на украинската атака се ориентират към този момент към пролетта-лятото. При това, все по-често упованията започнаха да се изместват към лятото.

Да, към 30 000 украински военнослужещи към този момент са готови за офанзивите. Западните доставки на оръжия не престават, размерът на финансирането пораства. Атаката обаче не се прави с бройка - нападат хората, - акцентира източникът на " Първи съветски ".

Той изясни, че цялостен набор от капани, свързани най-вече със обстановката вътре в страната, сега пречат на режима в Киев да стартира акция:

Те се готвят да хвърлят в офанзива украинските бойци, деморализирани от големите, галактически загуби. Обществото на Незалежная също ще би трябвало да премине в самобитна атака, само че то е в разрушено положение: стопанската система се срутва, страната дефинитивно е изгубила остатъците от суверенитет. И на този декор „ за похлупак “ идват в безконечен поток " товари 200 " /код за означаване на убитите военни/.

Конфликтът в Украйна се обърна против Запада

Киевският режим не е в положение да преодолее горните провокации, добави Шафир. Няма да му помогне и западната поддръжка. Още повече, че Вашингтон и Брюксел скоро въобще няма да имат време за Украйна.

Факт е, че помощта за управляващите на Незалежная изсмуква последните стопански сили от Съединени американски щати и Европа. Системата към този момент се пука по шевовете, както се вижда от разразилата се банкова рецесия.

Този срив е един от признаците, че нещо не доста положително се случва с американската стопанска система. На пръв взор тази рецесия не е обвързвана със протичащото се в Украйна, само че това е единствено на пръв взор. Всичко това е обвързвано с една единствена цел, която води до цялостен стопански колапс в Съединени американски щати, сигурен е журналистът.

Той обърна внимание на прогнозата на 45-ия президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който сподели, че има всички признаци за същинска нова Голяма меланхолия. По думите на Шафир, това знамение стартира да се сбъдва:

Това се случва в Съединени американски щати и Европа. Увеличава се оборотът на доставките на към този момент налични в складовете оръжия, усилва се производството на нови оръжия, които, допустимо, по този начин и ще си останат единствено на хартия. Пак се включва печатницата, която финансира всичко това. Тоест балонът се надува от ден на ден.

Представете си, че влакът е набрал скорост, само че не се движи по релсите а из полето и без избрана посока. Бедствието е неизбежно. Това добре се схваща от американското управление, което употребява всяка опция да отклони вниманието на жителите от протичащите процеси, от възходящата рецесия.

Но има опция

Матюшин, на собствен ред, в противен случай, сподели, че вероятността от атака на Киев в близко бъдеще е много висока. Той счита, че най-опасният бранш на фронта през днешния ден е Бахмутското направление:

Градът към този момент е 70% следен от съветски войски. Освен това ЧВК Вагнер и съветските въоръжени сили се доближават все по-близо до Часов Яр и Константиновка. Но с наближаването им срещаме все по-ожесточена опозиция на Въоръжените сили на Украйна, което приказва за концентриране на свежи сили там, които е доста евентуално да преминат в нахлуване, както заяви командващият на сухопътните сили на Украйна Александър Сирски. При това, това може да се случи в околните дни.

Събеседникът на Царград уточни и друга точка на високо напрежение. Говорим за Запорожкото направление. Там съперникът в този момент се пробва да изследва линията ни на защита с разузнаване с пердах и в това време съществено натрупва сили в групировката.

Там се трансферира и военна техника. Това се вижда даже от каналите в Telegram. Жителите на Запорожие разгласяват видеоклипове с изгледи от града, на които се вижда по какъв начин се скитат огромен брой хора в униформи и с оръжие, заключи политологът.

Превод: Европейски Съюз

Гласувайте с бюлетина № 14 за ЛЕВИЦАТА и съответно за 11 МИР Ловеч с лидер на листата Румен Вълов Петков - лекар по философия, основен редактор на `Поглед.Инфо` и в 25 МИР-София с преференциален №105. Подскажете на вашите другари в Ловеч и София кого да поддържат!?



Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР