Експерти предполагат, че Ocado трябва да се опита да привлече

...
Експерти предполагат, че Ocado трябва да се опита да привлече
Коментари Харесай

Спекулациите относно разделянето на M&S Ocado продължават след спор за плащане

Експерти допускат, че Ocado би трябвало да се опита да притегли американските вложители, до момента в който разногласието на компанията с M&S продължава.

Британската компания Ocado, която употребява технологии като изкуствен интелект и роботика, с цел да задоволи потребностите си от хранителни артикули онлайн, означи непрекъснат спад в цената на акциите си.

Въпреки намаляването на загубите през 2023 година, акциите паднаха с 66% през последните пет години и сега компанията не осъществя облага.

В светлината на това едва показване, специалистите - представени от Telegraph - допускат, че Ocado може да желае да се отърси от своите връзки с търговеца на дребно в Обединеното кралство Marks & Spencer.

Двете компании сплотиха напъните си като част от съглашение за £750 милиона през 2019 година, до момента в който M&S се стремеше да усили онлайн продажбите на храни.

Някои към този момент са предполагайки, че договорката може да е изтекла, слух, който шефът на Ocado Retail Хана Гибсън отхвърли по време...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР