Експерти по криптовалути допускат, че вероятно Алтънбашев се укрива, защото

...
Експерти по криптовалути допускат, че вероятно Алтънбашев се укрива, защото
Коментари Харесай

Експерти по криптовалути: Изчезналият Александър Алтънбашев може да се укрива

Експерти по криптовалути позволяват, че евентуално Алтънбашев се укрива, тъй като е управлявал непознати средства, които са изгубени

Продължава издирването на изчезналия в понеделник IT експерт Александър Алтънбашев

Разпитват се очевидци, ревизират се и трафичните данни.

Полицията търси мъжа, който е бил видян на вратата на жилището на Алтънбашев в деня на изгубването му. Образувано е досъдебно произвеждане за похищение, само че все още няма данни за отвличане, съобщи

В същото време се ускоряват спекулациите какво се е случило с криптотърговеца. Експерти по криптовалути позволяват, че евентуално Алтънбашев се укрива, тъй като е управлявал непознати средства, които са изгубени.

Според криптоексперта Владислав Драмалиев, около повишения интерес към виртуалните валути през последните години са се появили доста хора, които си мислят, че могат да ръководят криптопортфейли.

„ Ако той в действителност е управлявал пари на други хора, в един миг се събуждаш една заран и от тези пари са останали нула, и хората, когато стартират да си ги търсят към този момент - може да се е основал някакъв спор там “, съобщи Владислав Драмалиев, шеф на фондация „ Битхоуп.

Драмалиев вижда и допустима връзка с последния огромен срив на огромните криптопроекти.

„ И в случай че той в някаква степен си е повярвал и в този момент се е опарил от тази преживелица, може да има някакви отрицателни последици “, добави специалистът.

Въпреки че за Алтънбашев е формирано досъдебно произвеждане за похищение, проверяващи настояват, че все още няма данни за отвличане.

„ Много се надявам да не е похитен и да не се връщаме в ерата на Наглите “, сподели Велизар Величков, специалист по криптовалути.

За да няма неприятни изненади, правилните търговци на криптовалути постоянно би трябвало да предизвестяват клиентите си, че този вид вложения съдържат риск и облагата не е обезпечена.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР