Експерти по хигиена споделиха, че има части от тялото, където

...
Експерти по хигиена споделиха, че има части от тялото, където
Коментари Харесай

Експерт по хигиена споделя части от тялото, които повечето хора не мият правилно - причинявайки ужасяващи миризми

Експерти по хигиена споделиха, че има елементи от тялото, където доста хора не мият вярно - и това води до най-отвратителните миризми.

Ако желаете да прогоните всички неприятни миризми от тялото си, тогава двама специалисти по хигиена споделиха основни области, които постоянно се подценяват, което води до нечистотия и смрад - само че в случай че отделите в допълнение внимание на почистването им, вие ще забележите разликата.

Може да си мислите, че сте чисти, с помощта на превъзходно ароматизирания измиващ артикул за тяло, само че подмишниците, краката, ушите, шията и скалпът ви може да се нуждаят от малко на TLC, в случай че сте почтен.

Мери Футър, която разгласява онлайн като @madamesweat, и сертифицираният кожен лекар доктор Маргарита Лолис споделиха на Femail, че има някои области, на които хората би трябвало да извърнат особено внимание.

Когато става въпрос за вашите крайници, Futher предлага да употребявате артикул, съдържащ сол, защото сапунът и водата просто не го прерязват. „ Солта оказва помощ за елим...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР