Експерти от света на електронната търговия ще споделят съвети и

...
Експерти от света на електронната търговия ще споделят съвети и
Коментари Харесай

eCommCongress събира за шести път експерти в електронната търговия

Експерти от света на електронната търговия ще споделят препоръки и положителни практики за увеличение на продажбите по време на шестото годишно издание  " Свързани точки ", на събитието за електронна търговия eCommCongress. То ще се организира на 26 март 2020 година в Интер Експо Център

Участниците в конгреса ще могат да чуят лекции и да вземат участие в полемики в няколко съществени посоки. За посетителите, които се интересуват по какъв начин да подобрят активността на своя онлайн магазин ще бъдат показват положителни практики за бекофис интервенции, а електронни търговци с дълготраен опит ще дадат рекомендации и ще показват сполучливи практики за работа с клиенти и склад.

Как без затруднения да се реализират триъгълни доставки, както и доставки в чужбина и страната ще е една от главните тематики в специфичен панел. Какви са маркетинговите принадлежности, които могат да се употребяват при основаването на работещи продажбени фунии, ще бъде част от програмата на различен от панелите, в който ще разясняват и вероятните модели при „ развъждането “ на лоялни клиенти.

В обособена тематика ще се дискутират актуалните и настъпващите трендове в електронната търговия. Представители на компании от разнообразни стопански сфери ще разискват своя взор в бъдещето и по какъв начин електронните търговци да се приготвят за измененията, които предстоят.

В подтекста на условията, които постанова Наредба Н-18, в независим панел ще се преглеждат разнообразни правни и счетоводни въпроси, СУПТО и други юридически аспекти, които са свързани с електронната търговия.

Всеки един от посетителите ще има опция да получи достъп до безвъзмездна е-книга " 29 Instagram маркетинг хак-а за онлайн магазини " с действителни образци за положителни практики в обществената мрежа на младото потомство. Допълнително за всеки онлайн търговец са готови и 19 хрумвания, с които може да разшири своята Content Marketing тактика. Те са лесни за осъществяване, а огромна част от тях изцяло безвъзмездни.

Лектори на събитието са водещи маркетолози, дизайнери и шефове на онлайн магазини, както и адвокати и счетоводители.

В безплатния експо ъгъл за следващ път всеки може направи консултация с изложителите по значими за него въпроси свързани с електронната търговия. Списание " Мениджър " е измежду медийните сътрудници на събитието.

Актуална информация за събитието може да откриете в формалния уебсайт тук, както и да се регистрирате с 20% отстъпка, употребявайки промо код MEDIA до 13 март 2020г.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР