Експерти от списанието Novate съставиха рейтинг на най-бързо ръждясващите автомобили.

...
Експерти от списанието Novate съставиха рейтинг на най-бързо ръждясващите автомобили.
Коментари Харесай

Експертите са категорични: Това са 6-те най-бързо ръждясващите автомобили

Експерти от списанието Novate сформираха рейтинг на най-бързо ръждясващите коли. В листата са включени шест коли. На първо място е съветската „ Волга “. Каросерията на тези коли е направена от материал с ниско качество, заради което те стартират да ръждясват единствено няколко години след слизането си от поточната линия. След съветската първокласна кола се подрежда Ford Mondeo 2007–2014 година произвеждане.

Тези коли са доста уязвими на разяждане, изключително в районите с продължителни студове, когато по пътищата посипват сол и химикали против замръзване.

На трето място е комплициран Opel Astra от 1998–2004 година. Даденият модел е собственик на не доста качествена каросерия, която изисква извънредно доста грижи спрямо другите коли. Ако колата не се обслужва с огромно внимание, то корпусът ѝ ще прогние надлъж и нашир единствено за няколко години. Експертите са взели на мушка и друга съветска кола – УАЗ Патриот.

Автомобилът хваща наслойка доста бързо, а повода за това е неприятното антикорозионно покритие. На пето място се подрежда Nissan Almera от 1995–2006 година. Слабите места на този автомобил са вратите, праговете, предния похлупак и багажника. На последно място се подрежда първото потомство на Mazda 6.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР