Експерти от Швейцария посочиха 10-те неща, които ще се случат

...
Експерти от Швейцария посочиха 10-те неща, които ще се случат
Коментари Харесай

Teзи 10 неща ще се случат с всеки, ако спре кофеина

Експерти от Швейцария показаха 10-те неща, които ще се случат с организма ви, в случай че спрете кофеина.
Тъй като кафето прави индивида по-възбудим и деятелен, намаляването на кофеина в дневното меню понижава равнищата на безпокойствие. И това има удобен резултат върху доста функционалности на тялото, в това число работата на сърцето. Колкото по-малко кофеин одобряваме, толкоз по-малък е рискът от под паника офанзиви. Отказът от кофеин усъвършенства качеството на съня, защото изследванията демонстрират, че прекаляването с кафе и други кофеинови питиета може да провокира бодърствуване. Намаляването на приема на кофеин води до по-ефективно асимилиране на потребни хранителни субстанции, които включват калций, желязо и витамини В.
Значителните изгоди от отхвърлянето на кофеина включва и положението на зъбите ни, които стават по-бели и здрави. Известно е, че кафето и чаят трансформират цвета на зъбите. В женското тяло отводът от кофеин води до баланс в равнището на хормоните, което е изключително значимо, в случай че дамите са застрашени от болести като рак на гърдата, тумори на яйчниците и ендометриоза. Всеки терапевт ще удостовери, че намаляването на количеството кофеин в менюто понижава кръвното налягане и това е належащо при пациенти с хипертония.
Колкото по-малко в диетата ви попада кафето, толкоз по-добре ще работи мозъкът, тъй като по този метод се балансират химическите субстанции в тялото. Хората, които пият малко кафе, също по този начин страдат от главоболия много по-рядко. Хората, които пият пет до шест чаши кафе дневно страдат от главоболие, нервност, отмалялост, затруднено съсредоточаване и комплициране. Отказът от кофеин усъвършенства храносмилането, само че най-важното е, че колкото по-малко кофеин одобряваме, толкоз по-бавно остаряваме. Това се дължи на обстоятелството, че кофеинът нарушава образуването на колаген в организма, а този протеин е нужен за хубавичко и младата кожа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР