Експерти от Регионалната инспекция по околната среда и водите –

...
Експерти от Регионалната инспекция по околната среда и водите –
Коментари Харесай

Откриха три нелегални автоморги

Експерти от Регионалната ревизия по околната среда и водите – Пловдив (РИОСВ – Пловдив) и чиновници на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Пловдив (ОДМВР – Пловдив) реализираха взаимна акция за инспекции на автоморгите на територията на Пловдивска област. Това оповестиха от пресцентъра на Регионална инспекция за опазване на околната среда - Пловдив. През последните две седмици на юли бяха тествани 26 обекта, като за три от тях е открито, че са противозаконни.

Нерегламентираните оператори са две юридически лица, които се намират на територията на град Асеновград и село Скутаре и едно физическо лице в село Рогош. На обекта в Асеновград складираните излезли от приложимост МПС-та са към 150, а в Скутаре 95.

За откритата противозаконна активност на нарушителите са издадени наставления. От страна на Регионална инспекция за опазване на околната среда следва да бъдат подхванати съответните административно-наказателни ограничения. Предвидената от закона глоба при сходни нарушавания за физическо лице е от 1 400 до 4 000 лева, а за юридическо – от 7 000 до 20 000 лева
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР