Експерти от Министерството на енергетиката на САЩ стигнаха до извод,

...
Експерти от Министерството на енергетиката на САЩ стигнаха до извод,
Коментари Харесай

Американско министерство откри "лабораторен" произход на COVID-19

Експерти от Министерството на енергетиката на Съединени американски щати стигнаха до извод, че COVID-19 най-вероятно се е популяризирал заради приключване от лаборатория в Китай, заяви в. " Уол стрийт джърнал ".

Министерството дава отговор за работата на националната мрежа от лаборатории, някои от които се занимават с проучвания в региона на биологията.

" Министерството на енергетиката към този момент е според с ФБР, че вирусът евентуално е почнал да се популяризира заради случай в лаборатория в Китай ", написа " Уол стрийт джърнал " в неделя.

 Теорията за лабораторния генезис на Коронавирус напусна тайния терен и стана Теорията за лабораторния генезис на Коронавирус напусна тайния терен и стана " догадка "

Посочва се че заключението е направено след обзор на нови разследващи данни. ФБР стигна до сходен извод, употребявайки лични източници, през 2021 година, напомня вестникът.

Засега няма консенсус за произхода на COVID-19 измежду американските институции. Четири държавни организации, както и особено образувана група от разследващи експерти, клонят към теорията за естествения генезис на вируса. Две американски министерства още не са стигнали до еднопосочно умозаключение.

 Не е правилно, че американски академик е Не е правилно, че американски академик е " признал " лабораторния генезис на ковид

Новите заключения за неестествен генезис на вируса провокираха претенции за нови следствия и за реакция от страна на американското държавно управление.

Републиканският сенатор Том Котън прикани държавното управление да предприеме дейности против Китай, с цел да се " потърси отговорност от Китайската комунистическа партия, с цел да не се случи това още веднъж ".

Сенатор Джош Хоули съобщи, че ще внесе още веднъж законопроект, изискващ повече информация за това какво е научило държавното управление на Съединени американски щати за произхода на пандемията от COVID-19.

" Американският народ заслужава цялостната истина за произхода на Коронавирус. (...) Отново ще внеса законопроект, който да направи отчетите на държавното разузнаване на Съединени американски щати за Коронавирус отворени за хората ", написа той в " Туитър ".

Малко след началото на пандемията Доналд Тръмп, който тогава беше президент на Съединените щати, неведнъж изрази версията за " лабораторния " генезис на ковид, наричайки го " китайския вирус ".

Световната здравна организация провежда, взаимно с китайските управляващи,. Преди седмица генералният шеф на здравната организация на Организация на обединените нации Тедрос Гебрейесус заяви, че е изпратил ново писмо до Пекин с молба за съдействие за изясняване на произхода инфекцията.

Пандемията стартира през 2020 година, като първите всеобщи случаи бяха регистрирани в китайския град Ухан в края на 2019. СЗО към момента не е отменил предизвестието за пандемия като инфекцията продължава да се популяризира. Последната огромна вълна мина през Китай през декември и януари като по самостоятелни оценки е предизвикала гибелта на сред 1 млн. и 1.5 млн. души.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР