Експерти от фирмата за сигурност VPNOverview са използвали Google Trends,

...
Експерти от фирмата за сигурност VPNOverview са използвали Google Trends,
Коментари Харесай

Търсенията за „Как да изтрия Twitter“ са нараснали с 500% откакто Илон Мъск го купи

Експерти от компанията за сигурност VPNOverview са употребявали Гугъл Trends, с цел да открият нарастванията на търсенето през последната седмица след поглъщането на Мъск за 44 милиарда $ (38 милиарда паунда). 
Прочетете още
В международен мащаб търсенията за „ Как да изтрия Twitter “ са се нараснали с 500 % през последната седмица, от 24 октомври до 31 октомври, откри компанията. 

Търсенията за „ бойкотиране на Twitter “ също са нарастнали с 4800 % през последните седем дни, от 26 октомври до 2 ноември. 

Вече е известно, че доста консуматори на Twitter губят почитатели заради изгубване на сметки, евентуално заради заличаване. 

Изтриването на акаунт в Twitter в действителност е „ елементарен и елементарен развой “, който може да бъде приключен в няколко стъпки , макар че потребителите, които желаят да се „ откъснат “ от уеб страницата, не би трябвало да се усещат принудени да го създадат. 

Най Ахмед, специалист по дискретност във VPNOverview, сподели, че е „ малко евентуално “ да има незабавни промени на едро в Twitter и че поглъщането „ не значи доста незабавно “. 

„ Twitter не се пробва да революционизира метода, по който хората споделят, или да унищожи съществуваща промишленост, за разлика от множеството съществуващи компании на господин Мъск “.

„ Това е много друго от по-голямата част от портфолиото на господин Мъск, защото това е един от дребното случаи, в които той е купил одобрена компания, която не се пробва да прокара границите на вероятното. “ 

Ахмед също сподели, че чака „ повече неприкритост “ в вида наличие, което се разгласява в Twitter, както и завръщането на някои известни фигури, които бяха неразрешени от платформата, като Доналд Тръмп и теоретикът на конспирацията Алекс Джоунс.

Мъск каза : „ Twitter няма да разреши на платформата никой, който е бил деплатформиран за нарушение на разпоредбите на Twitter, до момента в който нямаме явен развой за това, което ще отнеме най-малко още няколко седмици. “ 

Множество консуматори на Twitter разгласиха, че губят почитатели, откогато придобиването на стойност 44 милиарда $ (38 милиарда английски лири) завърши в четвъртък. 

Възможно е хората да губят почитатели в Twitter – разказано като „ Голямата чистка “ от един консуматор – тъй като потребителите деактивират своите сметки в символ на митинг против покупката на Мъск. 

Друга опция е, че Мъск към този момент е почнал да работи за понижаване на броя на ботовете на платформата, за които се твърди, че съставляват пет % от всички потребителски сметки.

В петък артистът от Междузвездни войни Марк Хамил сподели, че е изгубил съвсем 6000 почитатели през последните три дни. 

Вече е известно, че потребителите на Twitter заплашват да изтрият сметките си в знак на митинг против Мъск и неговото в началото разклащане на платформата, макар че дали ще го изпълнят е различен въпрос. 

Откакто стана притежател, Мъск – който също ръководи Tesla и SpaceX – не губи време да направи обилни промени в Twitter, включително уволнение на топ изпълнителни директори и разпускане на борда на директорите . 

Той също по този начин удостовери, че ще накара потребителите на Twitter да плащат 8 $ на месец , с цел да имат синя отметка до името на акаунта си.  Мъск по-рано обмисляше такса за инспекция от 20 $ на месец, само че наподобява понижи цената след критики от създателя на ужасите Стивън Кинг . 

Той също към този момент е уточнил желанието си  да образува съвет за модериране на наличие с „ необятно разнообразни гледни точки “.

„ Няма да се вземат значими решения за наличие или възобновяване на сметки, преди този съвет да се събере “, сподели той.  

Съобщава се също, че той е довел повече от 50 души от неговия личен състав на Tesla,  които са работили най-вече в екипа за автопилот на компанията за електрически коли, с цел да прегледат и да работят върху кода за Twitter. 

Washington Post също оповестява, че Мъск ще редуцира 25 % от работната мощ на Twitter в първия кръг от съкращения на работни места. 

Вероятно заради възмущението, ориентирано към него в Twitter, през последните 24 часа Мъск промени своята биография в Twitter на: „ Оператор на гореща линия за недоволства в Twitter “ и местоположението си на „ Ад “.  

След като новината избухна предходната седмица, че Мъск е приключил поглъщането, потребителите започнаха да виждат, че броят на техните последователи драстично понижава. 

Възможно е хората да губят почитатели – разказано като „ Голямата чистка “ от един консуматор – тъй като потребителите деактивират своите сметки. 

Много консуматори на Twitter наподобява се  насочват към малко прочут противник, наименуван Mastodon, учреден преди шест години от немския софтуерен разработчик Eugen Rochko.

Mastodon – кръстен на изчезналия бозайник, сходен на слон – е безвъзмездна платформа с отворен код, която има функционалности за микроблогинг, сходни на Twitter. 

Според Mastodon той е спечелил повече от 70 000 нови регистрации в петък, ден откакто Мъск завърши придобиването на Twitter за 44 милиарда $. 

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР