Експерти от фирмата за анализ на криптовалути CryptoQuant предполагат, че

...
Експерти от фирмата за анализ на криптовалути CryptoQuant предполагат, че
Коментари Харесай

Биткойн: Има ли опасност от корекция на цената в скоро време?

Експерти от компанията за разбор на криптовалути CryptoQuant допускат, че на хоризонта може да се появи евентуална промяна в цената на Биткойн.

Това се случва след забележими съмнения в цената на Биткойн , която неотдавна доближи връх от $57,000.

Според констатациите на CryptoQuant понастоящем вложителите имат краткосрочни неосъществени облаги в размер на общо 24% въз основа на актуалните пазарни условия.

Интересно е, че половината от тези облаги се дължат на притежатели на Биткойн, които са държали вложенията си по-малко от месец.

Анализаторите допускат, че забележителният скок на цените и забележителните облаги, осъществени от съществуващите участници на пазара, може да провокират корективна фаза.

Въпреки преобладаващия оптимизъм, обвързван с идното халвинг събитие, CryptoQuant предизвестява за уязвимостта на пазара, изключително като се имат поради забележителните облаги, следени измежду новите вложители.

Те допускат, че за вложителите може да е рационално да се възползват от облагите си в изискванията на сегашния пазар.

Докато някои коментатори чакат идна промяна на пазара, анализаторите остават внимателни, отчитайки бичата траектория и редицата несигурности.

CryptoQuant акцентира евентуалната ескалация на пазарните опасности, защото цените не престават да се повишават, подхранвани от облагите, насъбрани от краткосрочните вложители.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР