Експерти направи интересни коментари по актуални теми у нас.Основни теми

...
Експерти направи интересни коментари по актуални теми у нас.Основни теми
Коментари Харесай

Експерти: Олигархията си има имена, един човек определя цените

Експерти направи забавни мнения по настоящи тематики у нас.

Основни тематики в предизборната инфлация са инфлацията и корупцията. Има прекалено много разкрития с справедливи обстоятелства, по тази причина има мощно връщане към тематиката за корупцията. Това съобщи Ружа Смилова, учител по политически науки в Софийския университет " Св. Климент Охридски ", в ефира на Нова телевизия. 

„ Основният въпрос е дали ще вървим два пъти на избори или единствено един път. Мантрата за 121 депутати е нереализируема. Заплахата, че е невероятно да се сформира кабинет, може да ни докара до избори 2 в 1 ”, счита политическият анализатор Кристиян Шкварек.

„ Когато имаш толкоз корумпирана страна като България, от дълго време секторите са разпределени. Всички знаят кой е огромният в сиренето, кашкавала. Олигархията си има имена, секторите са изкупени. Как няма у нас да е по-голяма инфлацията, като един човек дефинира цените? Ще костват нещата толкоз, колкото един човек или една група компании желаят да костват ”, безапелационен е пиар експертът Арман Бабикян.

" На хората им омръзна, едни и същи тематики се въртят. Имаме длъжностен кабинет от няколко месеца, единствено гледат, само че нищо не вършат. В кръга на шегата, като виждам Мая Манолова е влезнала, значи тя ще е министър председател ”, коментира Емил Димитров – Ревизоро.

„ Имахме подготвена коалиция – кръстиха я някои Хартиената коалиция. Няма да се изненадам, в случай че завоюва ГЕРБ и такава коалиция се завърши. Другият вид – ПП-ДБ са посочили, че са подготвени да образуват кабинет, даже да е мъчно. Мисля, че ще създадат втори опит, към този момент са го правили един път, като новият миг ще е вероятно включване на ГЕРБ ”, добави Смилова.

„ Вариант с американски напън да се сформира държавно управление е неуместен. Съединени американски щати в никакъв случай не биха прекрачили границата по този метод. Ако ПП-ДБ завоюват, 100% отиваме на нови избори 2 в 1 ”, безапелационен е Шкварек.

„ ГЕРБ желаеха избор на съмнение и доведоха до тази политическа неустойчивост, без ясна визия какво вършим по-късно. Когато смъкваш кабинет, би трябвало да си подготвен с опция ”, счита Смилова, написа novini.bg.

Шкварек не се съгласи с нея: „ Отговорността за смъкването на това държавно управление носи самото държавно управление. Това е неуместна теза. ”

Ревизоро пък отсече: „ Трудно ми е да разисквам розови сънища. Това да упрекваме ГЕРБ, че са отговорни за всичко, в случай, че не ръководят от две години, ми е неуместно. Не може пък да се явяваш на осем избори – както Бойко Борисов, и да кажеш, че не ти е забавно. Имам възприятието, че най-големите ще се прегърнат най-после. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР