Експертен авиационен анализ разкри кое място в самолета е най-безопасното,

...
Експертен авиационен анализ разкри кое място в самолета е най-безопасното,
Коментари Харесай

Kое място в самолета е най-безопасно?

Експертен авиационен разбор разкри кое място в самолета е най-безопасното, в доста малко евентуалния случай, когато настъпи злополука.
 
Докато качването на аероплан е нормална активност за доста хора, за забележителна част от популацията това е отблъскващ развой.
 
Колкото и да е статистически малко евентуално да вземат участие в злополука, доста хора се опасяват от случай до момента в който са във въздуха.
 
Статистиката демонстрира, че междинните седалки в задната част на самолета имат най-голям % за оцеляване.
 
Експерти изследваха самолетните произшествия в Съединени американски щати през последните 35 години и съпоставиха 17 произшествия с жертви и оживели сред 1985 и 2000 година
 
Седалките в задната третина на самолетите са с най-нисък % на смъртност, следвани от междинната третина и по-късно от предната третина.
 
Що се отнася до това кое място да изберете на ред? Средните седалки в задната част на самолета са с най-ниски равнища на смъртност.
 
Оцелелите, които са покрай излаз, е по-вероятно да се измъкнат живи след злополука, откри изследване от 2008 година на Университета в Гринуич.
 
И въпреки всичко би трябвало да се означи, че летенето със аероплан е доста безвреден метод за пътешестване.
За тези, които изпитват голям боязън, още с качването в самолета, ето и един съвет.

Потенциално ефикасен метод за управление на този боязън е като имате лист за инспекция, който разказва всичко, което е евентуално да се случи по време на полет, с цел да ви помогне да придобиете чувство за мощ.
 
" Знанието е мощ е клишето. Можете да отбележите звуците, които могат да бъдат задоволителни, с цел да накарате някого да извърши полет, " сподели специалист.
 
Той предлага и научаването на дихателни техники.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР