Експертът Скендер Пертреши от Косоварския център за изследвания на сигурността“

...
Експертът Скендер Пертреши от Косоварския център за изследвания на сигурността“
Коментари Харесай

Нацистките изроди от Вагнер се включват в конфликта в Косово

Експертът Скендер Пертреши от „ Косоварския център за проучвания на сигурността “ (KCSS) в Прищина изяснява: „ Идеята на Сърбия и Русия е да се пробват дружно да основават спорове и рецесии на всички места, където Западът играе роля и неустойчивостта в района за разширение на въздействието на Русия и Сърбия в района “.

Президентът на Сърбия Александър Вучич се срещна със сръбския православен патриарх Порфирий, на който управляващите в Прищина отхвърлят да влезе в Косово преди православната Коледа. Патриархът прикани за помиряване, само че съгласно Б92 приказва и за " доста печален ден ", тъй като не може да посети вярващите в Косово.

Вучич упрекна държавното управление на Косово, че подхранва спора с неистини и се пробва да прогони сръбското население от Косово.

В деня на бокса Вучич приведе сръбската войска в бойна подготвеност. В нощта против сряда Александър Вучич пътува до Рашка на границата с Косово дружно с началника на щаба. В Instagram той разгласява фотография от визитата на сръбските бойци.

Международните опити за ходатайство се провалиха основно заради отхвърли на Сърбия да признае Косово - което беше оповестило своята самостоятелност през 2008 година - за без значение. Проруската позиция на сръбското държавно управление в този момент усложнява още повече обстановката.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР