Експертът по сигурността проф. Николай Радулов смята, че все повече

...
Експертът по сигурността проф. Николай Радулов смята, че все повече
Коментари Харесай

Проф. Радулов: Нищо чудно серийните номера на банкнотите от шкафчето да съвпаднат с онези 68 млн., които Божков е дал на Горанов

Експертът по сигурността проф. Николай Радулов счита, че от ден на ден остарели случаи ще се проверяват в този момент. " Очевидно е, че ще излизат от ден на ден и повече остарели неща. Дълги години като че ли бе неразрешено даже да се приказва за някои работи. Налягането си търси отдушници и в този момент ще стартират да излизат неща. Преди се задаваха въпроси, само че никой не си даваше старания да дава отговор. Сега тези неща ще се струпат като лавина. Всичко ще мине леко, в случай че Гешев си подаде оставката, само че не виждам такова желание в него ", сподели той в ефира на " Нова телевизия ".

По мотив обстоятелството, че прокуратурата е почнала следствие на фотосите на шкафчето с парите в стаята на Бойко Борисов, Радулов разяснява: " Няма да се учудя в този момент в случай че серийните номера на банкнотите съвпаднат с тези 68 милиона, които Васил Божков е дал на по този начин наречения Влади (бел.а. някогашният финансов министър Владислав Горанов). Какъвто и да е резултата, остава неприятното усещане от предния път - оценката дадена от еднакъв основен прокурор. С лекост може да се разбере по кое време са взети от Българска народна банка, на кого са дадени ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР