Експертът по сигурност Славчо Велков смята, че единият от братята

...
Експертът по сигурност Славчо Велков смята, че единият от братята
Коментари Харесай

Славчо Велков: Ангел Христов или е бил подплашен, или се е случило нещо важно, за да се върне

Експертът по сигурност Славчо Велков счита, че единият от братята Галеви - Ангел Христов, или е бил подплашен, или се е случило нещо значимо, с цел да се върне в България. Коментарът си той направи в ефира на предаването " Твоят ден " по NOVA NEWS.

" Трябва да си дадем сметка за какво Ангел Христов е пристигнал, по какъв начин се озовал тук. Той е търсен с алена бюлетина от Интерпол и не би рискувал да се появи у нас, в случай че няма извънредно значим мотив или причина. Немалко хора са знаели, че той е в България. Или е бил подплашен, или се е случило нещо доста значимо ", бяха думите на Велков.

Според него представянето на изтекла персонална карта на мъж на 53 година би трябвало да породи въпросителни. " Трябва да се разисква освен гибелта на Ангел Христов, само че и по какъв начин се е появил в България. Не бих споделил, че се касае за ликвидиране, само че поради това, че се случва във време на събития, които раздрусаха обществото, човек може да си зададе въпроса за мистериозната му гибел. Има щемпел на доктор върху смъртния акт, не трябва да се чудим дали е умрял тук. Удивен съм от министъра на вътрешните работи - първо споделя, че е изключено Христов да е пристигнал със аероплан, а по-късно приказва и за часови пояси, в които не се ревизират персонални документи. Това е доста рисково да се споделя, защото е сигнал за всички тези, които имат желание да влизат или излизат незаконно от страната ", разяснява той.

По думите му е допустимо Христов да се е почувствал зле на непозната територия и след консултация с лекари да се е прибрал, предусещайки съдбовен край, в случай че е имал съществено сърдечно заболяване. Но съгласно него това е малко евентуално.

" Друг вид е да е пристигнал да прави нещо и тъкмо в този миг да е получил солиден инфаркт. За един човек на 53 години в цветущо здраве мъчно би могло да се допусна, че това положение е зародило моментно. ДНК анализът може да стане по-бързо, в случай че и преди е юридически подобен на същия човек. Близките му са го разпознали, доказано е, че е той ", съобщи още Велков.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР