Експертът по сигурност проф. Николай Радулов заяви, че Алексей Петров

...
Експертът по сигурност проф. Николай Радулов заяви, че Алексей Петров
Коментари Харесай

Проф. Николай Радулов: Алексей Петров искаше да е посредник между престъпността и властта

Експертът по сигурност проф. Николай Радулов съобщи, че Алексей Петров е имал постоянно гигантско самочувствие и се е вбесявал, че някой като него се издига във властта. Той описа по Нова телевизия, че персонално е познавал Петров и даже е имал специфична среща с него. Професорът сподели, че по времето, когато Богомил Бонев беше министър на вътрешните работи, той е повикал за среща всички, посочени за босове на групировки. “Всички пристигнаха, единствено Алексей Петров се скри в Гърция ”, изясни Радулов, който тогава е основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Той описа също, че месеци по-късно Петров го потърсил и първо го попитал за какво го считат за незаконен необут. Радулов му обяснил, че цялата информация за активността му го слага в тази група.

След това Алексей Петров му предложил да стане медиатор сред властта и незаконния свят, тъй като има голяма информация и връзки в тези среди. “Аз му отхвърлих ”, съобщи проф. Радулов. Той добави, че месеци по-късно Петров към този момент бил станал чиновник. “За това би трябвало да попитате ген. Атанас Атанасов ”, съобщи Радулов. Той разяснява също, че Алексей Петров не се опитал въобще да скрие работата си за Министерство на вътрешните работи, а в противен случай, показно си поставил синя лампна на мерцедеса си. Проф. Радулов изясни, че услугите, които правил Петров на властта, са като да вземем за пример да откри и върне открадната кола на другар на Иван Костов, когато той е бил министър председател.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР