Експертът по сигурност и разузнаване от Бъкингамския университет проф. Антъни

...
Експертът по сигурност и разузнаване от Бъкингамския университет проф. Антъни
Коментари Харесай

Международен анализатор предупреди: Перспективите пред Путин са добри и не са добри за Запада

Експертът по сигурност и разузнаване от Бъкингамския университет проф. Антъни Глийс показа за вестник „ Мирър “, че вероятностите пред съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През през 2024 година са положителни, което значи, че не са толкоз положителни за „ останалия свободен и либерален свят “.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12319
Според него западните общества сега не подхващат нищо, с цел да откажат Путин от упоритостите му да възвърне модела на Съветския съюз. Проф. Глийс счита, че единственият метод да се спре войната на съветския президент е да се удовлетворят апелите на Володимир Зеленски за спомагателна военна помощ, с цел да може контраофанзивата на украинската войска да се увенчае с триумф.

Би било пагубно, в случай че позволим на Путин да продължи с това принуждение, тъй като успее ли да извърши задачата си в Украйна, тогава ще прояви вкус и към държави-членки на НАТО – освен прибалтийските страни, само че също и Полша, Унгария и Румъния, счита проф. Глийс.

По думите му фантазията на Путин и на неговото обграждане е да се възвърне териториалната целокупност на Съветския съюз.

„ Това е крайната цел, към която се стреми Кремъл и аз нямам никакви подозрения, че такива са желанията и на самия Путин. Дали обаче разполага с задоволително бойци? Дали разполага с задоволително оръжия? Не знам. Но сигурно е решен да го направи “, добави още преподавателят от Бъкингамския университет.

Проф. Глийс е уверен, че Западът, от своя страна, разполага с нужните оръжия, с които да подкрепи украиската войска в опитите ѝ да отблъсне съветската експанзия, само че отбелязва, че у него „ липсва увереност “ да постави завършек на спора.

Това би било най-хубавата ни политика, с цел да сме сигурни, че Зеленски ще завоюва (войната) – като му осигурим всичко, от което има потребност, и да му окажем поддръжка във всеки един вероятен аспект, добави специалистът.

Глийс счита, че Путин е един от огромните печеливши от войната, провокирана от терористите на „ Хамас “ в Газа.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР