Експертът по криптовалути Дан Морхед изрази увереност в настоящата възходяща

...
Експертът по криптовалути Дан Морхед изрази увереност в настоящата възходяща
Коментари Харесай

Биткойн: Ето колко ще продължи следващия бичи пазар според директор на хедж фонд

Експертът по криптовалути Дан Морхед изрази убеденост в актуалната възходяща наклонност на Биткойн, като очерта евентуална времева линия за продължаващия бичи пазар.

Морхед акцентира на отличителния темперамент на пазарните цикли на Биткойн , като ги оприличава на модели, които наподобяват съвсем неземни.

Приписвайки тази цикличност на модела на предложение и разпространяване на BTC, Морхед акцентира предвидимите и транспарантни правила, открити от мистериозния му основател. Като движеща мощ на тези циклични модели той посочи по-специално събитията, свързани с намаляването на възнагражденията на миньорите, които се понижават на половина почти на всеки четири години.

Анализирайки исторически данни, Морхед илюстрира пореден темп в тези цикли. Според неговите наблюдения актуалният бичи пазар, идващ този модел, се чака да се резервира до към 1 ноември 2025 година – малко под две години от сегашния миг.

В по-ранни известия до вложителите Морхед акцентира вярата си в капацитета на крипто и блокчейн активите да надминат обичайните финансови класове.

Той предизвести против надценяването на пазарите на акции и облигации, като се застъпи за диверсификация в незадоволително показани категории активи като действителни първични материали и блокчейн активи, базирайки се на трилионната оценка на последните и минималната институционална експозиция, което допуска рационално систематизиране на дребен % от капиталовите портфейли в този нововъзникващ клас активи.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР