Експертът на Евроспорт Боде Милър даде своето мнение за първата

...
Експертът на Евроспорт Боде Милър даде своето мнение за първата
Коментари Харесай

Боде Милър: Очаквам златен медал от Микаела Шифрин


Експертът на Евроспорт Боде Милър даде своето мнение за първата олимпийска купа на Марсел Хиршер, както и за възможностите на Микаела Шифрин да прибави още едно олимпийско злато към сбирката си.

Водещият на специфичното студио Eurosport Cube обърна внимание и на атмосферните условия, които тормозят и самите състезатели.

" Беше ужасно съревнование, изключително поради изискванията. Вятърът несъмнено утежни ситуацията - първо отложиха старта, а по-късно състезателите бяха принудени да се приспособяват към времето и нямаха опция да показват личния си жанр и да покажат най-хубавото от себе си. Въпреки това обаче, считам, че класирането беше заслужено. Победата на Хиршер е изцяло заслужена “, разяснява експерът на Евроспорт.

Амeриканската звезда разяснява и възможностите на своята сънародница Микаела Шифрин в идния слалом при дамите. „ Микаела Шифрин е същинско събитие в слалома. Стилът ѝ е доста нападателен, само че в това време всеки риск е деликатно преценен и това ѝ разрешава да записва такива чудесни резултати.

Микаела поддържа чудесна физическа форма и с помощта на това при нея не се следят неточности вследствие на отмалялост във втората половина на надпреварите – нещо, което е напълно всекидневно в този спорт и се е случвало на всички, в това число и на мен самия. Според мен, Шифрин е с класа над всички останали сега. Очаквам златен орден от нея “, показа Милър.

„ Не мисля, че сега може да я победи някой, с изключение на тя самата. Единственият метод да не се прибере у дома със златния орден е в случай че направи някаква неволна неточност или допусне нетипична за нея неправилност, или липса на централизация. Но, съдейки по прецизния и уравновесен метод, по който кара сега, не виждам метод това да се случи “, сподели още олимпийският отличник от Игрите във Ванкувър през 2010 година

Женският слалом ще стартира тази нощ от 02:45 ч. и ще бъде излъчен онлайн в ефира на Евроспорт 1.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР