Експерт с псевдонима AR 4789 показа интересна концепция на вариант

...
Експерт с псевдонима AR 4789 показа интересна концепция на вариант
Коментари Харесай

Тази впечатляваща концепция може да ви накара да забравите, че Microsoft е премахнала Windows XP

Експерт с псевдонима AR 4789 сподели забавна идея на вид на графичен потребителски интерфейс (GUI) на осъвременена версия на Windows XP, в случай че тя бе излязла през 2024 година вместо Оценка за съвместимост Windows 11.

Този вид на графичния интерфейс наподобява шлифован, съвременен и в стила на Windows 11, само че с известния тапет „ Serenity “, чиито корени са в XP.

Скрийншотите демонстрират актуалната версия на Explorer, менюто Settings (Настройки), симпатичното куче помощник Rover и страницата с характерностите, в която се показва, че тази версия на Windows XP 2024 е с билд 24H2, което подхожда на годишните актуализации на Windows 11.

Старт менюто може да бъде подложен по средата, както може би биха предпочели потребителите на сходна актуализирана Windows XP със модерни огромни монитори с висока резолюция. Страницата с настройките също е с изменен дизайн и наподобява сносно, като всичко в нея има дизайна на новата Windows 11.

Може би няма да е прекомерно пресилено да се допусна, че в случай че Microsoft в никакъв случай не бе изоставяла XP и нейните разновидности на UX/UI, показаната тук идея можеше да е доста близка до действителната.

Да напомним, че Windows XP беше излезе през месец октомври 2001 година Microsoft приключи разширената поддръжка на операционната система през април 2014 година

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР