Експерт предупреждава жените да са наясно с четири симптома червен

...
Експерт предупреждава жените да са наясно с четири симптома червен
Коментари Харесай

Рак на шийката на матката: Четири симптома „червен флаг“ на тихия убиец, които никога не трябва да пренебрегвате

Експерт предизвестява дамите да са наясно с четири признака „ червен байрак “ на рак на шийката на матката и значимостта на скрининга за тихия палач.

Ракът на шийката на матката е заболяване, което се среща на всички места в шийката на матката, което е отворът сред вагината и утробата. Според Cancer Research UK всяка година в Обединеното кралство има почти 3200 души, диагностицирани с рак на шийката на матката и за жалост има към 850 смъртни случая от заболяването годишно.

В Обединеното кралство 99,8 % от случаите на рак на шийката на матката са предотвратими, тъй че, както при всички типове рак, колкото по-рано го хванете, толкоз по-добре. Важно е да знаете предупредителните признаци и признаци, с цел да можете да отидете на персонален доктор, когато е належащо, до момента в който при някои хора няма признаци и ракът се открива единствено посредством скрининг.

Изпълнителен правосъдни разногласия на Patient Claim Line, Александра Пенк очерта някои съществени признаци на рак на маточната шийка пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР