Експерт предупреди, че стотици милиони ще умрат през първите няколко

...
Експерт предупреди, че стотици милиони ще умрат през първите няколко
Коментари Харесай

Ядрената война ще доведе до смъртта на „стотици милиони хора през първите 72 минути“, предупреждава експерт

Експерт предизвести, че стотици милиони ще умрат през първите няколко часа от нуклеарна война – и споделя „ не без значение по какъв начин стартира, приключва с мъртви всички ".

Ани Джейкъбсен е създател на голям брой бестселъри за американската войска, които включват проучвания на свръхсекретната изследователска лаборатория DARPA и прословутата Зона 51. Тя споделя, че в случай че Русия или Китай изстрелят ракета, президентът на Съединени американски щати ще има единствено шест минути, с цел да вземе жизненоважно решение, написа The Daily Star.

Трябва ли да отмъстят, което ще докара до гибелта на съвсем цялото международно население, или би трябвало да разрешат един от градовете на Америка да бъде заличен от картата? Говорейки с подкастъра Лекс Фридман, настоящата американска теория за „ изстрелване при предизвестие “ значи, че отмъщението ще се случи, преди да има време за въпроси за какво е бил задействан първият сигнал. Тя сподели: „ Ние сме на едно неразбирателство, на една неправилна оценка от нуклеарния Армагедон и без значение по какъв начин стартира нуклеарната войник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР