Експерт номер едно в САЩ по заразните болести д-р Антъни

...
Експерт номер едно в САЩ по заразните болести д-р Антъни
Коментари Харесай

Експерт номер едно в САЩ: Американците ще имат масов достъп до ваксина през лятото

Експерт номер едно в Съединени американски щати по заразните заболявания доктор Антъни Фаучи изрази мнение, че множеството американци ще получат достъп до ваксина против ковид а доникъде на лятото, предадоха Българска телеграфна агенция и Асошиейтед прес.

В днешния брой на предаването " Добро утро, Америка " Фаучи изрази очакване всеобщата имунизация на популацията " да стартира някъде в края на март - началото на април ".

Миналата седмица започнаха да се слагат първите дози. С преимущество в този начален стадий на имунизацията са здравните служащи, чиновниците на първа линия и възрастните.

Самият Фаучи през днешния ден беше имунизиран с доза от имунизацията, създадена от " Модерна ". Това е алегоричен жест към страната, с който желая да покажа цялостното си доверие в сигурността и ефикасността на тази ваксина и да насърча тези, които имат опция да се имунизират, да го създадат, съобщи 79-годишният Фаучи, представен от Франс прес.

В изявлението той добави, че " несъмнено е допустимо " откритият в Обединеното кралство нов вариант на ковид а да е достигнал и до Америка. Фаучи съобщи, че възбраните за пътуванията са ненужни и съставляват " по-скоро драконовски " ограничения, само че добави, че по за предпочитане би могло да бъде условие за тест преди пътуването за идващите от Англия.

Той още веднъж прикани американците да лимитират нормалните си проекти за празнуване на Коледа и отмора тази година предвид на продължаващото внезапно нарастване в разпространяването на вируса по цялата територия на Щатите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР