Експерт на ООН каза във вторник, че има разумни основания“

...
Експерт на ООН каза във вторник, че има разумни основания“
Коментари Харесай

Експерт на ООН казва, че Израел извършва геноцид в Газа

Експерт на Организация на обединените нации сподели във вторник, че има „ рационални учредения “ да се счита, че Израел прави геноцид против палестинците в Газа във войната си против Хамас в анклава.

На съвещание на Съвета на Организация на обединените нации по правата на индивида, Франческа Албанезе, специфичен докладчик на Организация на обединените нации за правата на индивида в окупираните територии, сподели, че има вяра в „ прага, показващ осъществяването на закононарушението геноцид ... беше изпълнено “ и прикани за оръжейно ембарго на Израел.

Израелското посолство в Организация на обединените нации в Женева отхвърли обвиняванията като „ непристойно превръщане на действителността “ и настоя, че Израел съблюдава интернационалното право.

Но отчетът ще добави към инспекцията на държанието на Израел във войната, защото филантропичната рецесия в обсадената линия се задълбочава и броят на палестинските жертви продължава да пораства.

Южна Африка упрекна Израел в геноцид по дело, което беше пред Международния съд през януари. Съдът подреди на Израел да съблюдава интернационалното право по отношение на геноцида, само че окончателното му реш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР