Експерт говори за видовете удоволствия, и по-точно – оргазъм, които

...
Експерт говори за видовете удоволствия, и по-точно – оргазъм, които
Коментари Харесай

4 вида женски оргазъм – какъв е вашият?

Експерт приказва за типовете удоволствия, и по-точно – оргазъм, които всеки може да реализира

Изглежда, че революцията, настъпила след суровия асексуален социалистически режим, докара до цялостната равноправност на обществото. Но, към момента има какво да се желае! Много хора и до през днешния ден не могат да приказват умерено и свободно за секс, а тези, които се хвалят с познанията си в тази област, от време на време даже не подозират, че това, което знаят е доста незадълбочено.

Ето за какво е значимо непрестанно да разширявате хоризонтите си в региона на половите връзки, типовете женски оргазми, смисъла и изгодата от общуването на интимни тематики с вашия мъж. Днес малко от тази материя ще ни разкрие специалист – психолог и експерт по фамилни връзки Мария Тихонова.

Повечето дами даже не могат да схванат тялото си. В избрани дни изгарят буйно от предпочитание, а в други даже диалогът за фамилиарност ги отвращава.

Всъщност всеки от нас е самостоятелен, само че някои типове полово държание към момента съществуват. Тези видове и до през днешния ден не могат да бъдат обяснени на физиологично и химично равнище, само че в психическата процедура има четири вида. Те могат да бъдат смесени, неразбираемо изразени, само че въпреки всичко един от тези типове постоянно доминира над другия.

Първият вид е зареждане

Характеризира се с ниско равнище на полова интензивност, преди да настъпи по този начин наречената фаза на предпочитание.

По време на тази фаза дамата буйно желае секс и се стреми по всевъзможен метод да се отпусне. След като реализира оргазъм, тя още веднъж е полово отчуждена за много дълъг интервал от време.

Вторият тип е кумулативен

Собственичките на този вид оргазъм са в положение да изпитват наслаждение неведнъж. По предписание единствено половият акт не е задоволителен за една такава жена. Тя се стреми да получи всички оргазми, които ѝ се поставят.

След това идва интервал, когато тя няма особена потребност от секс при липса на каквито и да е полови тласъци.

Третият вид е непрестанен

Типичните му представителки са с ниска полова интензивност, само че в случай че дамата бъде склонена към сексуален акт , тя постоянно реализира оргазъм и дава всичко от себе си.

Четвъртият вид е периодически или вид „ на въодушевление “

Тези дами желаят секс без никакви шаблони. Тяхното предпочитание зависи от доста фактори: въодушевление, овулация, богатство.

Дори и с това познание, дамите, които водят деен сексуален живот към този момент могат да схванат дали през днешния ден е допустимо да влязат в полови връзки и да чакат оргазми или към момента си коства да държат „ коня си укротен “, обяснявайки на колегата си, че незабавният полов контакт е несъответствуващ.

Ако не сте подготвени да откажете на мъжа, би трябвало да разберете дали можете да получите оргазъм през днешния ден или не, тъй като вашето въодушевление и настроението на вашия сътрудник зависи от това.

Защо би трябвало да говорите за секс с вашия сътрудник?

Много мъже не знаят за съществуването на другите типове оргазъм. Следователно, ваша отговорност е да му кажете без позор, че можете да постигнете наслаждение (както да задоволите и него) единствено, да вземем за пример, по избран метод. Или, да вземем за пример, че единствено класическият секс не е в положение да ви докара до кулминационна точка.

Поемете отговорност за проучването и развиването на връзката си в полов проект. Качеството на вашия секс зависи директно от това какъв брой добре се познавате.

Вашата цел е да постигнете компромис сред два организма, които са толкоз разнообразни, само че желаят да бъдат дружно. Не правете това, което не желаете, само че не се отдавайте и на нежелано държание.

Задайте му главния въпрос: „ Как си го представяш… ” – и той ще ви залее с оферти. Познайте себе си и бъдете щастливи!

Инфо: woman.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР