Експериментът на партия „Атака“ е успешен. Аз съм удовлетворен, че

...
Експериментът на партия „Атака“ е успешен. Аз съм удовлетворен, че
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Искаме предоговаряне на условията, с които България се присъедини към ЕС

Експериментът на партия „ Атака “ е сполучлив. Аз съм задоволен, че съумяваме да отсеем положителните претенденти. Те са млади, с кариера и не са били в политически управления на партии. Това сподели водачът на партия „ Атака “ след регистрирането на евролистата си в ЦИК, съобщи кореспондент на Novini.bg.

„ Тези избори ще са комплицирани, тъй като изборната интензивност ще е ниска. Това се дължи на отвращението на хората и свадите. Аз отстъпих настрана и дадох път на младите “, съобщи Сидеров.

„ Искаме предоговаряне на изискванията, с които България се причисли към Европейски Съюз, и преразглеждане на регламента, по който получаваме евросубсидии. Ние продължаваме да получаваме доста по-малка финансова помощ от останалите европейски страни. Над един трилион ще бъдат разпределени в идващия програмен интервал и в случай че България не си изиска правата, по-добре да излезем от Европейски Съюз. Другото ни искане е отпадане на глобите против Русия “, разяснява още Сидеров.

Лидерът на „ Атака “ показа и логото на партията за евроизборите: „ Ние непознатото не щем, обаче и своето не даваме. Да си вземе своето от Европейски Съюз “.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР