Експериментът е направен с модела HP Prime Graphing CalculatorHP Prime

...
Експериментът е направен с модела HP Prime Graphing CalculatorHP Prime
Коментари Харесай

Ентусиаст „подкара” Windows 10 на калкулатор

Експериментът е изработен с модела HP Prime Graphing Calculator

HP Prime Graphing Calculator проработи с операционна система Windows 10
(снимка: Sunshine Biscuit at scale / Twitter)

Докато някои консуматори се съмняват в целесъобразността на избора на Windows 10 за остарял компютър или преносим компютър, други се пробват да приспособяват тази Оценка за съвместимост към устройства, които изобщо не са подобаващи за нея. Ентусиаст, прочут в Twitter под псевдонима „ Sunshine Biscuit at scale ”, конфигурира Windows 10 на… калкулатор.

Разбира се, не става въпрос за елементарен счетоводен калкулатор, захранван от слънчева сила. Експериментът е изработен с доста по-усъвършенстван модел – HP Prime Graphing Calculator с екран с резолюция 320×240 пиксела и 256MB RAM.
още по тематиката
Съдейки по обявата на потребителя в Twitter, инсталирането на Windows 10 на калкулатора е изисквало доста старания и време, преди логото на операционната система да се появи на екрана.

В близко бъдеще се чакат повече детайлности за плана – по какъв начин е осъществено всичко и какъв брой ефикасен ще бъде хибридът от HP калкулатор и операционна система Windows 10.

Факт е, че запалянкото с псевдоним „ Sunshine Biscuit at scale ” има богат опит в сходни опити – по-рано той „ подкара ” Windows 10 на смарт телефон с Windows Phone, както и на модела OnePlus 6.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР