Експериментално лечение на рак в САЩ доведе до ремисия на

...
Експериментално лечение на рак в САЩ доведе до ремисия на
Коментари Харесай

Пробив в лечението на рак : Ново лекарство води до ремисия на заболяването


Експериментално лекуване на рак в Съединени американски щати докара до ремисия на болестта при всички пациенти.

Клиничното изследване е включвало едвам 18 души, само че за първи път се следят идентични резултати при всички. Курсът е траял 6 месеца, като лечението е давана на всеки 3 седмици, а всяка доза коства към 11 000 $.

Лекарството работи, като " разкрива " раковите кафези и по този начин разрешава на имунната система да ги разпознава и унищожи.

„ Резултатите, които са показани са при пациенти с рак на ректума, те са фантастични, защото всички пациенти са с огромни тумори, най-често метастазирали в локалните лимфни възли. След 6 месечно лекуване обаче те към този момент нямат съществуване на туморна тъкан и това е потвърдено с пет скенер, с магнитен резонанс, с проучване, което се назовава колоноскопия, в това число с биопсия, при която сътрудниците патолози изследват тъкан и виждат, че няма съществуване на заболяването “, съобщи в предаването проф. Асен Дудов, който е шеф на клиника по здравна онкология в „ Аджибадем Сити Клиник “.

Той означи, че в това изследване се употребява към този момент записано лекарство. „ То е записано при случаи на рак на матката, които са лекувани оперативно и лъчево, в композиция с химиотерапия, само че за жалост заболяването се е върнала. Дори при тези дами това лекарство дава в 43% цялостно неявяване на тумора “, изясни още професорът.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР