Експедиция за тестване на нова технология за картографиране на морското

...
Експедиция за тестване на нова технология за картографиране на морското
Коментари Харесай

Нова технология създава драматичен образ на японска подводница от Втората световна война, разцепена наполовина край Хавай

Експедиция за тестване на нова технология за картографиране на морското дъно даде на света удивително явен облик на японска подводница от Втората международна война, която се разцепи на половина, когато Съединени американски щати потопиха всички хванати японски кораби.

Повече от просто фотография, полученото изображение е триизмерно изображение на I-201, показващо по какъв начин наподобява след 77 години на морското дъно на юг от Оаху, Хавай.

„ А точно, счупени на две елементи на към 200 метра една от друга “, съгласно Кристофър Красноски, който създаде системата за акустично картографиране с висока разграничителна дарба с Ocean Exploration Trust.

“ Мисля, че сонарните карти и изображенията, които събрахме, значително удостоверяват историческата история. Това обаче би трябвало да добави невиждани елементи към мястото за гмуркане. Освен това може да служи като насочна точка за бъдеща работа, защото историците следят разпадането на останките. Многолъчев ехолот Norbit за генериране на изображенията.

I-201 се намира на 2625 фута надолу и мястото в никакъв случай не е било картографирано, макар предходни визити от други откриватели. Единствените известни изображения са били „ няколко фотографски фотоси “, основани, когато Лабораторията за подводни проучвания на Хаваите изпратила необработена подводница в региона, споделят историците. и орнаменти, свързани с японския флот.

Останката е чудноватост в района където хиляди моряци и летци починаха в трагични борби.

„ Тя беше приключена и въведена в употреба на 2 февруари 1945 година като водеща единица от клас I-201 “, оповестява Worldwarwings.com. „ Войната обаче завърши, преди тя да види службата и в последна сметка щеше да дойде в Пърл Харбър на 13 февруари 1946 година със своята сестра подводница I-203, където техният дизайн беше изследван от Военноморски сили на Съединени американски щати. “

Когато Съветският съюз изиска достъп до пленените кораби, американските военни „ издадоха заповеди да потопят всички пленени японски подводници “, оповестява Worldwarwings.com.

I-201 падна, откакто беше ударен от едно торпедо от USS Queenfish на 23 май 1946 година, споделят историците.

Ocean Exploration Trust споделя, че новата технология за изображения ще бъде още по-голямо преимущество в случаите, когато се знае доста по-малко за историята на дадена потънала машина.

„ Това обезпечава по-добър подтекст освен на общото им създаване, само че също по този начин разрешава на откривателите да по-добре дефинират методите, в които са потънали и по какъв начин тези структури в този момент образуват лични екосистеми “, съгласно Мадисън Дапчевич, информационен водач и теоретичен кореспондент.

„ Заедно тези нови технологии потапят публиката... в напълно нов и взаимен метод, гмуркане на дълбочина и проучване на океана в действително време с по-голяма изясненост и схващане на тези дълбоководни екосистеми. “

Ocean Exploration Trust също посети японската подводница I-401, която се намира на дълбочина от към 2742 фута в същата зона.

Идентичността на голяма корабокрушение от Втората международна война е доказана, когато екипът открива името, което към момента е гравирано върху носа

„ Геоложко знамение “ в каньон на морското дъно край Хавай прилича стена от потънали колони

„ Мистериозно корабокрушение “, разпознато 91 години след детонацията край крайбрежията на Северна Каролина, споделят откривателите

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР