Експанзията на онлайн залозите измества постепенно фокуса на любителите на

...
Експанзията на онлайн залозите измества постепенно фокуса на любителите на
Коментари Харесай

Футболни прогнози и головете в един мач

Експанзията на онлайн залозите измества последователно фокуса на феновете на футболните прогнози. До преди десетина години безспорно най-често се правеха предвиждания на краен резултат с добре познатите знаци 1, Х, 2. И в този момент към момента това са най-търсените пазари, само че от ден на ден консуматори в действителност не се интересуват от изхода на срещата, а от други събития, свързани с нея.

Така да вземем за пример броят на головете в един мач отваря необятен прозорец от благоприятни условия. Най-често употребяваният вид е потреблението на гол-линия, като се вършат предвиждания под и над заложената стойност. Стандартно вододелът се слага на 2,5 гола, а защото физически няма по какъв начин да се означи половин гол, то разновидностите са два. При залог “Под ” прогнозата е печеливша, в случай че в границите на 90 минути бъдат осъществени две или по-малко попадения (1, 0). Съответно при маркиране на “Над ” облага се записва при отбелязване на 3 и повече гола. Обикновено при линия 2,5 гола коефициентите са близки по стойност, а от време на време и равни. Линията може да се мести и да се слага на 1,5 или пък 3,5 гола, като тогава към този момент разликата в ставките става по-осезаема.

Но разновидностите не се изчерпват дотук. Както може да се види и в менюто на, прогнозите за броя на головете в една среща могат да се вършат в разнообразни форми. Освен на гол-линия може да се търси и точният брой на попаденията във футболния дуел. Възвръщаемостта при такова предугаждане е доста по-висока, в сравнение с при прогнози “Под 2,5 ” и “Над 2,5 ”, където коефициентите варират общоприетоо сред 1.70 и 2.00. Но и познаването на точния брой попадение в границите на 90 минути е много по-трудна задача, защото би трябвало да бъде изпълнена с акуратност.

Същите прогнози могат да се слагат и за първото полувреме

Логиката е безусловно същата, единствено че важи единствено за интервала до почивката. Отново могат да се слагат
залози при гол-линия или да се планува прецизен брой попадения. А коефициентите са изключително примамливи при някои пазари. Разбира се, бет на “Под 2,5 ” ще бъде оценен много по-ниско от общоприетата ставка 1.80-1.90, линията по-скоро би трябвало да се търси към 1,5 попадения. А при познаване на точния брой голове за 45 минути възвръщаемостта е отлична.

Освен за интервал могат да се вършат прогнози за попаденията в един мач и за тим. Не ви интересува при какъв резултат ще приключи срещата, нито кой ще завоюва, а може и да няма значение от коя страна на линията 2,5 ще се намира триумфът. Вашата цел е да предвидите какъв брой пъти ще се разпише един съответен тим от двата участника в дуела. Ако в срещата Лил – Мец предвидите, че домакините ще вкарат в два случая топката в мрежата, няма значение дали след последния съдийски сигнал резултатът е 2:0, 2:2 или 2:5 – и в трите разновидността облагата идва при вас. А тя може да бъде много апетитна. Но също както и при прогноза на точния сбор голове в дуела, тук се изисква огромна точност, каквато не всеки е кадърен да покаже.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР