Екснападателят на Ювентус, Фиорентина, Манчестър Сити, Спортинг Лисабон, Левски и

...
Екснападателят на Ювентус, Фиорентина, Манчестър Сити, Спортинг Лисабон, Левски и
Коментари Харесай

Божинов: Приятел съм с Кюстендилеца и Животното

Екснападателят на Ювентус, Фиорентина, Манчестър Сити, Спортинг Лисабон, Левски и доста други – Валери Божинов.

Винаги колоритният с изрече си нападател разяснява разнообразни тематики, свързани с обичания му в България Левски, политиката, само че и огромния противник на сините ЦСКА. Божигол съобщи, че е другар с двама от тарторите на аления Сектор Г – Иван Велчев и Росен Петров.

Божинов съобщи, че не крие взаимоотношенията си с двамата, макар че е буен последовател на Левски. По думите на Божинов в България би трябвало да имаме общи цели по избрани въпроси, като към това той добави, че в политиката е почитател на Бойко Борисов и неговата партия, само че не пропагандира никой, а единствено показва мнение.

„ Аз се познавам с Кюстендилеца, с Росен, аз не го укривам, с агитката на ЦСКА се познавам не от през днешния ден или от през вчерашния ден и почитателите на Левски го знаят това нещо. В България съм почитател на Левски, играл съм за Левски, поддържам Левски и го подкрепям. В прелестни връзки съм с тарторите на бранш Г. Аз нямам проблем с никого, Левски ми е на сърце и обичам Левски “, показа Валери Божинов в подкаста на „ Телеграф “ – „ Мачкаст “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР