Ексклузивното събитие ще се проведе на 2-ри февруари на тайно

...
Ексклузивното събитие ще се проведе на 2-ри февруари на тайно
Коментари Харесай

Huawei организира турнир за мобилен гейминг на P smart 2019, воден от двама от най-популярните български геймъри

Ексклузивното събитие ще се организира на 2-ри февруари на скрито към този момент място, а на страниците във Фейсбук на Никола Димитров – Nikicha1, и Преслав Иванов – Aethelthryth към този момент тече конкуренция за присъединяване в него.
Huawei провежда шампионат за мобилен гейминг, който ще се организира напълно с най-новия модел на компанията – Huawei P smart 2019. На към този момент скрито място, което ще бъде една от приятните изненади за участниците, на 2 февруари то ще събере 10 от най-отдадените играчи на известната мобилна игра „ PlayerUnknown’s Battlegrounds “, както и доста почитатели на онлайм гейминга. Записването към този момент тече, а финалният победител ще спечели  новия Huawei P smart 2019.
Цялостната самодейност за феновете на гейминга е създадена взаимно с двама от най-популярните български геймъри в YouTube – Никола Димитров, по-известен като Nikicha1, и Преслав Иванов – Aethelthryth. Те са част от „ The Pact “ –  първото обединяване на онлайн геймъри в България.


В страници във Фейсбук на Nikicha1 и Aethelthryth към този момент текат самобитни квалификации, където искащите да се включат в напреварата би трябвало да изпратят като мнения видео със своите хайлайти от „ PlayerUnknown’s Battlegrounds “.

Още вдъхновяваши детайлности можете да намерите във видеото на Nikicha1:



Huawei P smart 2019, към този момент изтестван в натоварени борби от Nikicha1 и Aethelthryth, е  отличен избор за почитателите на мобилните игри поради своята огромна вградена памет за предпазване на 64 GB, издръжлива батерия с потенциал от 3400mAh, която няма да ви остави по средата на играта, и мощен процесор Kirin 710 с оптимизация на употребяваните запаси, в това число оперативната памет. Абсолютен шлагер е и технологията GPU Turbo 2.0, особено за още по-впечатляваща работа на мобилните игри на P smart 2019.



Тъй като почитателите на игрите са почитатели и на мултимедията въобще, смарт телефонът разрешава прибавяне на още до 512GB разширена памет, която сигурно ще стигне за доста игри, видеа и фотоси. А във връзка с фотосите – имате новаторска камера с изкуствен интелект, която разпознава 22 вида подиуми и обекти, както и съответни културни забележителности, калории на храната, и даже поддържа пряк онлайн шопинг. Дисплеят на Huawei P smart 2019 също е впечатляващ със своите 6.21-инча и съответствие на страните 19.5:9. И за край – новият модел идва с най-новия интерфейс на Huawei – EMUI 9, основан на Android 9 Pie.

Huawei P smart 2019 се предлага в магазините на Технополис на цена 469 лв., както и в комерсиалните обекти на всички мобилни оператори с доста преференциални проекти.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР