ЕКСКЛУЗИВНО: Службата на специалния прокурор на САЩ установи, че бивш

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Службата на специалния прокурор на САЩ установи, че бивш
Коментари Харесай

Бивш служител на ФБР, който затвори линията на разследване на Хънтър Байдън, наруши Закона на Хеч с публикации срещу Тръмп

ЕКСКЛУЗИВНО: Службата на специфичния прокурор на Съединени американски щати откри, че някогашен чиновник на ФБР е нарушил Закона на Хеч в своите политически изявления в обществените медии — същите публични податели на сигнали, за които се твърди, че са посочили „ модел на интензивно обществено партийно отношение “, което „ евентуално е повлияло “ на следствия, включващи някогашния президент Тръмп и Хънтър Байдън.

Сен. Чък Грасли, R-Айова, насочи за следствие някогашния помощник-помощник на ФБР във Вашингтон, окръг Колумбия, Тимъти Тибо на фона на обвинявания, че е взел участие в неразрешена политическа активност в обществените медии за следствие.

Призивите на Грасли за следствие пристигнаха, откакто лица, подаващи сигнали, се обърнаха към офиса му, потвърждавайки, че Тибо е съдействал за започването на изборно следствие на акцията на Тръмп и неговите сътрудници, основано частично на информация от ляво насочена организация.

Sen. Чък Грасли, R-Айова (SUSAN WALSH/POOL...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР