Ексклузивно пред NOVA: Oчевидците на катастрофата на Околовръстното край София

...
Ексклузивно пред NOVA: Oчевидците на катастрофата на Околовръстното край София
Коментари Харесай

Убиецът с поршето: Какъв българин си, че си се загрижил за ч...

Ексклузивно пред NOVA: Oчевидците на злополуката на Околовръстното край София - Биляна Борисова и Михаил Главчев, описаха за случилото се в студиото на “На фокус ”.

“Движихме се в противоположна посока. След като подминахме мола видяхме “Порше Панамера ” да лети с гневна скорост. Много бързо ни подмина. 2-3 секунди по-късно чухме заплашителен конфликт. Видяхме пушек и хвърчащи елементи. Обадихме се на 112 ”, описа Биляна Борисова. Обръщат колата и отиват да оказват помощ на потърпевшите.

“Шофьорът на ударената кола се опитваше да извади пасажерите откъм гърба. Чуваше се, че дамата диша тежко, а тялото на мъжа беше безжизнено ”, описа още Борисова.

Първо идва екип на “Спешна помощ ”, малко по-късно идва и полицията. 

Шофьорът на първокласния автомобил е бил в “нетрезво положение ”. Така го дефинира Михаил Главчев. “Той беше към нас, говореше по телефона ”, сподели Главчев. ”Обзе ме яд, когато той се обърна към мен с думите: “Какъв българин си ти, че си се загрижил за чужденци ”, описа още той. 

“Почувствахме се безпомощни, когато не успяхме да отворим вратата на обърнатия автомобил ”, сподели още Борисова.

По думите им водачът на първокласния автомобил се е държал безочливо. “Това, което ми направи най-лошо усещане е, че органите на Министерство на вътрешните работи не откриха никакво съображение да го задържат ”, описа Главчев, който е приключил академията на Министерство на вътрешните работи.

На 39-годишният български жител, предизвикал злополуката, към този момент има повдигнато обвиняване за задържане до 72 часа.

Шофьорът на удареният автомобил “Форд ”, разказал на очевидците, че карал с към 60км/час, а двамата френски жители са били посетители у нас. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР