Ексклузивно по bTV - Искро Бейков от ДПС е кандидат-депутатът,

...
Ексклузивно по bTV - Искро Бейков от ДПС е кандидат-депутатът,
Коментари Харесай

Ексклузивно по bTV: Искро Бейков - кандидатът на ДПС, който събирал лични данни в синьо-жълта тетрадка

Ексклузивно по bTV - Искро Бейков от Движение за права и свободи е кандидат-депутатът, в чиято кола бяха открити описи с имена и адреси на хора от ромската махала в Пазарджик. 

Прокуратурата стартира следствие, което ще откри дали и защо са употребявани данните. Темата отразиха Христиания Червенкова и операторът Константин Димитров.

В деня на вота пътни служители на реда стопират инцидентно водач без колан. 

„ Когато е спрян автомобилът, индивидът който го е управлявал, се е легитимирал като ръководител на СИК. Така е декларирал, т.е. не се е легитимирал, а се е декларирал като подобен. Действително са открити описи с доста хора и техните персонални данни “, разяснява вътрешният министър Иван Демерджиев.

Той е под номер 7 в листа, водена от Делян Пеевски

Единствено bTV разполага със фотоси от момента на инспекцията.

Оказва се, че мъжът е претендент за депутат. Казал е на органите на реда, че бърза, тъй като е член на СИК. В жабката са открити описи с имена, те са конфискувани, мъжът не е арестуван, защото се употребява с имунитет като кандидат-депутат.

Става въпрос за претендент номер 7 в листата на Движение за права и свободи в града - Искро Фердов Бейков. търсим го на адреса му. Намираме в двора автомобила му.

От прокуратурата ни разкриха още елементи за откритото в колата.

Според закона той има имунитет и няма право да бъде арестуван

„ Tова са синьо-жълта тетрадка и полиетиленов плик, в който е имало други документи, съдържащи персонални данни на разнообразни лица, повече от десетки “, разяснява прокурорът Радослав Бакърджиев.

„ Те не търсят обективната причина, търсят дребното, търсят дребното, а за огромното – си затварят очите “, споделя бащата на Искро Бейков.

Втори ден опитваме да се свържем с локалната конструкция на Движение за права и свободи в Пазарджик, с цел да потърсим публична позиция на партията по случая с техния кандидат-депутат, у когато бяха открити описи с имена. За страдание опитите ни остават без резултат.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР