ЕКСКЛУЗИВНО: Главният прокурор на Мисури Андрю Бейли е започнал разследване

...
ЕКСКЛУЗИВНО: Главният прокурор на Мисури Андрю Бейли е започнал разследване
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО: Missouri AG започва разследване на насърчаването на DEI от училищния район след бруталния побой на тийнейджър

ЕКСКЛУЗИВНО: Главният прокурор на Мисури Андрю Бейли е почнал следствие на учебния регион, който съгласно него носи известна отговорност за бруталното нахлуване против тийнейджърка в Сейнт Луис, която беше забелязана във вирусно видео с ударена глава в тротоара от различен възпитаник.

В четвъртък Бейли сподели извънредно пред Fox News Digital, че той щеше да стартира следствие на учебния регион Hazelwood и по какъв начин техните стратегии DEI са съдействали за пропуските в сигурността след насилствената офанзива.

„ Hazelwood дължи на родителите от региона и на цялата общественост пояснение какво ролята, която тези радикални стратегии и пропуски в сигурността изиграха тук “, сподели личният състав на Бейли пред Fox News Digital – наблягайки, че това е фокусът на следствието.

В писмо, изпратено до началника на учебен окръг Хейзълуд (HSD) доктор. Нети Колинс-Харт, Бейли сподели, че е смутен да види, че учебният регион е пренебрегнал дългогодишния закон на Мисури и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР