Ексклузивно! Ето кой е убил Жоро Плъха Повдигнаха обвинение на

...
Ексклузивно! Ето кой е убил Жоро Плъха Повдигнаха обвинение на
Коментари Харесай

Съпругата на арестувания лекар се разплака в ефир. Вижте...

Ексклузивно! Ето кой е умъртвил Жоро Плъха Повдигнаха обвиняване на лекаря, гръмнал Плъха Пловдивчани на митинг в отбрана на лекаря, прострелял Плъха 100 пловдивчани желаят независимост за лекаря, прострелял Плъха ВИДЕО Съпругата на задържания доктор: Не ни пускат у дома ВИДЕО Организират нов огромен митинг в отбрана на лекаря, прострелял Плъха България се подвига в отбрана на лекаря, прострелял Плъха

Спали сме през нощта. Нямам право да разясня нищо обвързвано с въпросната нощ. На другия ден разбрах какво е станало в дома ми. Чухме се сутринта с мъжа ми, той сподели, че отива на работа. По-късно видях служителите на реда. Това съобщи пред Нова телевизия Жулиета, брачна половинка на арестувания доктор Иван Димитров за убийството на пловдивския апаш Жоро Плъха.

" Мъжът ми нищо не ми е споделил. Нищо съответно не знам. Бяхме се разбрали да се чуем по-късно, аз го потърсих, само че той не ми подвигна телефона. Полицаите тук ми споделиха, че е арестуван за разпит ", сподели тя.  Жената призна, че към този момент 3 пъти фамилията й бива обирано.

" Децата ми са на 6, огромната ще ги направи на следващия ден, има рожден ден. Надявам се подаръкът й да е татко й. Малката е на 2 и половина. Децата нищо не знаят, постаравам се да не схващат. Казвам им, че татко им има работа и е отпътувал някъде и по този начин. Не знам брачният партньор ми да има оръжие ", сподели Жулиета и се разплака в ефир.

Човекът, който съм видяла по уеб страниците - Жоро Плъха, не съм го виждала в никакъв случай и не го познавам. Не знам какъв е законът в елементи, само че мисля, че брачният партньор ми се е защитавал. Виждам, че хората го поддържат, само че се надявам да има смяна и на закона ", сподели тя и добави, че знае, че митингите се провеждат в обществените мрежи, само че тя и фамилията й нямат профили там.

" Мъжът ми е добър доктор. Винаги оказва помощ. Ходи изключително на работа, постоянно се е отзовавал и не е отказал помощ на никого ", съобщи Жулиета. " Знам, че през днешния ден има часове за рандеву. Надявам се през днешния ден да мога да го видя. Надявам се да си пристигна у дома, с цел да види децата си. Искам да си пристигна, с цел да направи подарък на щерка си за рождения й ден ", сподели тя.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР