Ексклузивният документален филм, който излезе в Сърбия, е авторски проект

...
Ексклузивният документален филм, който излезе в Сърбия, е авторски проект
Коментари Харесай

Скандален филм разследва как баща и син Байдън ограбвали Украйна

Ексклузивният документален филм, който излезе в Сърбия, е авторски план на Игор Дамянович
След 7 години мъртвило Югоизточна Украйна още веднъж се трансформира в гореща точка номер 1 на международната рецесия. Ескалацията на напрежението и изострянето на рецесията съответствува с избирането на Джо Байдън за президент на Съединени американски щати. Като се има поради ролята му за Украйна по време на неговия мандат като вицепрезидент на Съединени американски щати и пет публични визити в Украйна за по-малко от две години, поражда легален и логически въпрос: играят ли частните ползи на семейство Байдън роля в провокирането на най-голямата война в Европа през последните 70 години?

В извънредния документален филм, който излезе в Сърбия „ Как татко и наследник Байдън грабиха Украйна “ авторски план на Игор Дамянович, се разкриват скандални обстоятелства, телефонни диалози сред Джо Байдън и тогавашния началник на Държавния департамент на Съединени американски щати Джон Кери с Петро Порошенко, които демонстрират по какъв начин семейство Байдън години наред ограбват украинския народ.

Във кино лентата се разказва, че " ползата " на Байдън към Украйна, до момента в който е още вицепрезидент на Съединени американски щати интензивно се демонстрира даже по време на ръководството на украинския президент Виктор Янукович. По заповед на американския политик през 2013 година Янукович тогава беше заставен да уволни тогавашния министър председател Никола Азаров.

Във кино лентата се разкрива по какъв начин с помощта на Хънтър Байдън, притежателят на „ Буризма”, Михаил Злочевски, съумява да почисти политическата си биография (той беше министър по време на режима на Виктор Янукович) и да провежда скица за пране на милиарди евро. Благодарение на покровителството на сина на втория човек на най-мощната страна в света, Злочевски си присвоил украински източници на природен газ, подписва съглашения за съдействие и взаимни планове с USAID, стопира към 10 следствия в 5 страни и така нататък

Кинолентата демонстрира свидетелства от прокурора Шокин и неговите наследници за това по какъв начин американският дипломат в Киев Мария Йованович интензивно блокира съдействието сред правосъдните управляващи на Украйна и Съединени американски щати, по какъв начин Шокин е бил тровен с живак по време на летните ваканции в Гърция, по какъв начин медиите следен от Джордж Сорос създаваха (измисляха) щамповаха афери и се опитваха да дискредитират украинската прокуратура и други шокиращи детайлности.

Специална тематика във кино лентата е кражбата на към 1,5 милиарда $ посредством препродажба на съветски газ на Украйна през страните от Европейски Съюз. Създателят на тази скица Амас Хохщайн, американски посланик, ползващ се с най-голямото доверие на Джо Байдън, участва на всички публични срещи на вицепрезидента на Съединени американски щати с украинското управление и е назначен за формален консултант на украинската държавна компания Naftogaz.

„ За три години и половина, от 2015 до 2018 година, междинната цена в Европа за същия газ, който украинците купуват, е 211 $, а Нефтогаз купува приблизително по 245,36 $. Разликата е съвсем Щатски долар 35.

През юли 2018 година и април 2019 година междинната цена в Европа беше съвсем 238,5 $, а Украйна внася по цена от 288,5 $. Разликата е 50 $ на всеки хиляда кубически метра... Така за пет години, съгласно най-скромните калкулации на специалистите, Украйна е надплатила съвсем един и половина милиарда $ за така наречен Европейски газ.

И по-голямата част от тази сума влиза в джобовете на уредниците на тази скица и, евентуално, на чиновниците на Нафтогаз “, описват основателите на кинолентата. Обобщавайки, създателите на кино лентата акцентират, че Байдън ще продължи своята експанзивна политика, която ползва към Украйна, по повод и на други страни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР