Екшънът "Tomb Raider: Първа мисия" продължава да е най-гледаният у

...
Екшънът "Tomb Raider: Първа мисия" продължава да е най-гледаният у
Коментари Харесай

Лара Крофт продължава да привлича най-много зрители

Екшънът "Tomb Raider: Първа задача " продължава да е най-гледаният у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните. След втория уикенд от премиерата му филмът за младите години на известната Лара Крофт, основан по едноименната видеоигра, излязла преди пет години, е гледан от към този момент 46 143 фенове и има 507 899 лв. доходи.

Второ място измежду най-гледаните филми е за премиерата от предишния петък, която най-вече се хареса в Съединени американски щати - "Огненият пръстен: Революция ". Продължението на екшън-фантастиката отпреди пет години, в която Земята беше нападната от гигантските Кайджу, е събрало от билетите на 10 788 фенове 124 009 лв. за първите му три дни у нас.

Трето място е за българския "Привличане ". Историята с присъединяване на Яна Маринова, Башар Рахал, Луиза Григорова-Макариев, Койна Русева, Александър Сано, Радина Боршош, Живко Симеонов, Владимир Пенев, Клои Рахал, Николета Лозанова е от пет седмици на екраните у нас и за това време е гледана от 92 440 фенове и има 774 080 лв. доходи.

На четвърто място е анимацията "Гномчета у дома ". Канадският филм за обединяването на хората и гномчетата против троксите, които желаят да завладеят Земята е гледан от 41 179 фенове и събира 391 747 лв. за месец и половина на екраните у нас.

Пето място е за екшън-трилъра "Червената лястовица " по романа на Джейсън Матюс. Филмът с Дженифър Лорънс и Джоуел Еджъртън в основните функции, в който съветска агентка се влюбва в чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ, е към този момент месец на екраните и за това време са го гледали 41 499 фенове и има 399 756 лв. доходи.

На шеста позиция в топ 10 е втората премиера от предишния уикенд - "Непознатите 2: Жестоки игри ". Хорърът, в който семейство, избрало да пренощува на паркинг за каравани, се натъква на трима психопати, които имат предпочитание да ревизират инстинкта им за оцеляване, е гледан от 2 669 души и има 22 025 лв. доходи.

Седма позиция е за екшъна "Лично правораздаване " с Брус Уилис. Историята за доктор, който след убийството на жена му, взема решение да "раздава " правораздаване на улицата, е гледана от 14 914 фенове и има 137 096 лв. доходи за трите седмици на екраните у нас.

На осмо място е екшънът по комикси на "Marvel Comics " от 1966 година - "Черната пантера ". Филмът за първия тъмнокож супергерой Т`Чала е гледан от 89 764 фенове и има 991 217 лв. доходи за месец и половина на екраните у нас.

Комедията "Гринго " е на девето място измежду най-гледаните филми у нас. Историята за фармацевтична компания, незаконно произвеждаща канабисови хапчета в Мексико, които стават причина за поредност от събития, сред които убийства, похищение и хепи-енд, е гледана от 6 085 фенове и има 55 251 лв. от билетите им за десетте дни на екраните у нас.

Десето място е за анимацията "Бикът Фердинанд ". Рисуваната история, учредена на детска брошура от 30-те години на предишния век, е към този момент три месеца и половина на екраните у нас и за това време са я гледали 106 606 фенове и е събрала 950 687 лв. от билетите им, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР