Екшън звездата Том Круз работи над филм, който ще бъде

...
Екшън звездата Том Круз работи над филм, който ще бъде
Коментари Харесай

Том Круз работи над филм, който ще бъде заснет в Космоса

Екшън звездата Том Круз работи над филм, който ще бъде сниман в Космоса, оповести НАСА, представена от Ройтерс. " НАСА е разчувствана да работи дружно с Том Круз над филм, който ще бъде сниман на борда на Международната галактическа станция (МКС), написа в Туитър ръководителят на американското галактическо ведомство Джим Брайдънстайн. " Нуждаем се от медиите, с цел да вдъхновим ново потомство инженери и учени, които да трансфорат амбициозните проекти на НАСА в действителност. "
Той не даде повече детайлности, само че туитът идва след информация на Дедлайн, че Круз работи дружно с бизнесмена Илон Мъск - създателя на " Спейс Екс " и съосновател на " Тесла ", над това, което ще бъде първият сниман в Космоса игрален филм. Въпросният кино план е в ранен етап от създаването му.

Петдесет и седем годишният Том Круз е прочут с това, че самичък извършва каскадите във филмите, в които взе участие - пилотира изтребители в идния да излезе по екраните " Топ Гън: Маверик ", увисна на крилото на аероплан в " Мисията невъзможна: Престъпна нация ", покатери се по фасадата на най-високия небостъргач в света Бурдж Халифа в Дубай в " Мисията невъзможна: Режим Фантом ".През февруари фотосите на " Мисията невъзможна 7 " в Италия бяха отсрочени поради пандемията от новия ковид.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР