Екшън звездата от 80-те и 90-те години на миналия век

...
Екшън звездата от 80-те и 90-те години на миналия век
Коментари Харесай

Екшън звездата Долф Лундгрен осакатя


Екшън звездата от 80-те и 90-те години на предишния век Долф Лундгрен, осакатя.

 

Миналия уикенд той бил изловен на вечеря с 25-годишната си избраница Ема Крокдал в Бевърли Хилс.

 

Почитателите му останали втрещени, защото големият юначага се придвижвал едва-едва и то благодарение на патерици. По лицето му пък била изписана доста ясно болката, която изпитвал.

През последните години артистът претърпя редица интервенции на крайниците, само че явно проблемите му се задълбочават.

 

Самият той твърди, че се възвръща от травма на глезена., провокирана от амортизиране на хрущялите след петдесетгодишно интензивно упражняване на джудо и карате.

Британският таблоид „ Сън “ обаче отбелязва, че артистът в действителност страда от тежко неврологично заболяване, засягащо способността му да върви. Те даже показват, че в скоро време звездата ще стигне до инвалидна количка.

 

Каквито и да са проблемите на Долф Лундгрен обаче, е повече от явно, че не пречат по никакъв метод на любовния му живот. Красивата Ема, която умерено би могла да му бъде внучка, му оказва помощ усърдно на всяка крачка.

 

Двамата се срещнаха във фитнес зала преди три години в Лос Анджелис. Връзката им стана обществено притежание през януари 2020 година сгодиха се още през лятото на същата година, на инат на рецензиите, по отношение на сериозната им възрастова разлика

Източник: Уикенд





 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР