Екшън в София заради мача с Унгария, който ще се

...
Екшън в София заради мача с Унгария, който ще се
Коментари Харесай

1600 полицаи ще следят за безопасността на мача България - Унгария. Очакват се протести

Екшън в София поради мача с Унгария, който ще се играе без аудитория на националния стадион.

 

1600 служители на реда ще обезпечават публичния ред в центъра на столицата, по време на митингите към дуела. На стадиона ще участват представители на три охранителни компании.

 

От Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че обособената зона за митинга ще включва улица " Гурко', в частта й сред булевардите " Евлоги и Христо Георгиеви " и " Васил Левски ".

 

Във връзка с провеждането на футболната намира се вкарва и смяна в организацията на придвижване към Националния стадион.

 

От 08:00 часа до 22:00 часа на 16 ноември се не разрешава престоят и паркирането на паркинга на моста пред Националния стадион " Васил Левски ", както и на бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " сред бул. " Драган Цанков " и ул. " Ген. Гурко " от страната на Националния стадион, на ул. " Ген. Гурко " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и ул. " Любен Каравелов ".

 

От 13:00 часа на 16.11.2023 година до привършване на футболната среща, единствено при нужда и по преценка на управлението на Столична дирекция на вътрешните работи, ще се не разрешава влизането на пътни транспортни средства като се изключи рейсовете на всеобщия градски превоз по бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " (в сектора сред бул. " Драган Цанков " и пл. " Орлов мост " ), по ул. " Ген. Гурко " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. " Васил Левски ", по бул. " Драган Цанков " сред бул. " Евлоги и Христо Георгиеви " и бул. " Пейо К. Яворов ".

 

До решението да няма аудитория настадиона се стигна след същинска сага, откакто дълго се търси стадион. Пловдив отхвърли да одобри мача, а стадионът в Кърджали не дава отговор на условията за такава среща.

 

Очаква се почитатели на разнообразни агитки да излязат и да стачкуват против управлението на БФС.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР