Екшън в София. Украинец влезе в бой с българин. Горещо

...
Екшън в София. Украинец влезе в бой с българин. Горещо
Коментари Харесай

Украинец и българин в среднощен бой в София

Екшън в София. Украинец влезе в пердах с българин. Горещо видео от мелето набира скорост в мрежата. Действието се развива петък против събота на столичната улица " Раковска ", пред Министерство на финансите. Кадрите са оповестени във фейсбук групата " Забелязано в София ", написа БЛИЦ.

Не излиза наяве каква е повода за случая, само че автомобилът на украинеца е спрял посред улицата, до момента в който двамата мъже са очевидно разярени и си налитат един на различен. На страната на нашенеца оказва помощ и момиче с розово сако. Точно когато всичко е на път да завърши, българинът разрушава шише в автомобила и обстановката ескалира.

" Ние ви плащаме, аз давам пари за тебе ", крещи сънародникът ни, след което украинецът побеснява и двамата се озовават на земята.

" Ей това са украинците, виждате ли ", изяснява нашенецът на стоящите в близост кибици, откакто се изправя. Чува се и глас " Айде спрете го да го пребием ". В последна сметка украинецът потегля с мръсна газ, а огледалото на черния му мерцедес е счупено.

Под обявата има десетки мнения. " Много нагли! Вчера два джипа правеха мазало по автомагистралата, избутваха наред колите в лява лента. На влизане в София на автомагистрала Тракия при ограничаване 60 влязоха със 160. Там има два пешеходни светофара, единия светна и за малко не отнесоха преминаващия човек. После отново крепко газ и на светофара на Враня отново със напън стопираха, след това до Горубляне единствено ляво, дясно, ляво дясно ", написа в мненията столичанин.

" Не се знае, по какъв начин е почнало всичко. Така че няма, какво да ги разясняваме. Околните трябваше да се намесят и да викнат полиция ", дава отговор различен.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР