Екшън в София. Действието се развива на едно от най-натоварените

...
Екшън в София. Действието се развива на едно от най-натоварените
Коментари Харесай

Пресичащ вдигна чистачката на спряла на червено кола, шофьорът полудя, тръгна да отмъщава

 Екшън в София. Действието се развива на едно от най-натоварените кръстовища в квартал " Слатина " - на бул. " Гео Милев " и " Слатина ". При секване на пешеходната пътека през вчерашния ден един от чакащите на светофара автомобил беше спрял навръх пешеходната пътека, което принуди пешеходците да го заобиколят, навлизайки в платното. Това твърди свидетел на случката пред Нова телевизия. " В знак на митинг един от пешеходците подвигна предната чистачка на въпросния автомобил и подмина.

В шок видях по какъв начин автомобилът още на червен светофар мина пред чакащите в дясното платно коли и направи внезапен десен завой, с цел да се качи и да навлезе на тротоара. Целта му беше да догони протестиралия пешеходец и да се конфронтира. Слава богу, откакто водачът замени думи с пешеходеца, не се стигна до физическа кавга.

Несъмнено обаче наруши доста правила от закона за придвижването и сигурно имаше евентуална заплаха да заплаши живота на някой пешеходец. Малко по-късно, на идната пешеходна пътека, на същото кръстовище, при зелен светофар за пешеходците един бус ми лиши преимуществото и спря пред мен на пешеходната пътека. Дали в случай че имаше камери на това кръстовище, където доста постоянно се вършат нарушавания, такива несъответстващи водачи нямаше да се преценяват повече с разпоредбите за придвижване?! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР