Екшън в ОмуртагПовдигнати са обвиненияКметът на Омуртаг инж. Ешреф Ешрефов

...
Екшън в ОмуртагПовдигнати са обвиненияКметът на Омуртаг инж. Ешреф Ешрефов
Коментари Харесай

Кмет с лек инсулт при акция на службите

Екшън в Омуртаг
Повдигнати са обвинявания

Кметът на Омуртаг инж. Ешреф Ешрефов (38 г.) и татко му Хасан Ешрефов са били арестувани в понеделник към обед.

Разследването се води от Софийска градска прокуратура взаимно с Комисията за противопоставяне на корупцията и то е за проведена незаконна група, оповестиха от държавното обвиняване.

В понеделник е повдигнато обвиняване на Хасан Ешрефов, авторитетен предприемач в района, че от началото на 2019 година в Омуртаг е управлявал проведена незаконна група, в която вземат участие длъжностни лица, основана е с користна цел и за осъществяване на закононарушения по работа. Синът Ешреф Ешрефов е упрекнат, че в качеството си на длъжностно лице е взел участие в групата. Двамата са арестувани за 72 часа.

Според неофициална информация инж. Ешрефов е получил лек инсулт. Няма данни дали това е станало по време на задържане или по-късно. Приет е в положително положение в болничното заведение в Омуртаг. Предполага се, че акцията е продължение на стартиралите през септември м. година инспекция в общинската администрация. Според клюки в Омуртаг, малко след миналогодишната акция юристка, работеща в администрацията, е направила опит да се самоубие. Била е призната в реанимация, където по-късно е умряла.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР